AaB TV: Thomas Bælum - ny administrerende direktør

2. august 2018 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Thomas Bælum havde i går første dag som administrerende direktør. AaB TV har fulgt den tidligere midterforsvarer, der har 182 AaB-kampe i bagagen, tæt det seneste døgn. 

I indslaget ovenfor fra AaB TV kan du komme tættere på den nye mand bag roret og høre om hans professionelle baggrund og hans ambitioner med Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Talent indgår samarbejde med Eye4Talent

1. august 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

AaB Talent har indgået et samarbejde med talentudviklingsplatformen Eye4Talent, som står bag et videoanalyseværktøj. I første omgang skal U/15-holdet arbejde med programmet, hvor spillerne selv skal evaluere egne præstationer fra egne kampe, og dernæst gå i dialog med trænerne om udviklingen af spillerne. 

Eye4Talent er et værktøj, der er endnu et trin i udviklingen af den dygtige fodboldspiller. En del af det at være en dygtig fodboldspiller er at se og forstå spillet. Og her har vi Eye4Talent som et godt redskab til at supplere den udvikling, udtaler talentchef Anders Damgaard i tv-indslaget, som du kan se ovenfor. 

I AaB's nuværende Superligatrup har 16 af spillerne tidligere spillet ungdomsfodbold i AaB. 

 

Tags på denne nyhed

Salgschef fratræder i AaB A/S

31. juli 2018 kl. 15:28 af Brian Andersen

AaB’s salgschef Lars Glinvad har dags dato opsagt sin stilling og udtræder øjeblikkeligt af klubbens ledelse, der dermed pr. 1. august 2018 består af administrerende direktør Thomas Bælum, sportsdirektør Allan Gaarde og presse- og kommunikationschef Brian Andersen, hvoraf de to førstnævnte udgør direktionen.

Lars Glinvad har bestredet jobbet som salgschef siden oktober 2014 og har sidste arbejdsdag i AaB senest 30. september.

AaB vil straks iværksætte processen for ansættelse af en ny salgschef.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Hjørring!

31. juli 2018 kl. 12:12 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Nord Energi Arena
Kapacitet: 7.500
Kapacitet udebaneafsnit: 1200
Placering udebaneafsnit: Udebane Tribune (Benyt Indgang C)

Billetpriser i forsalg: 
u/4 år: Gratis
u/15 år: 80,- + 10,- i billetgebyr
Voksen: 120,- + 10,- i billetgebyr

Bestil billetter her. 

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 120,- 
Voksen: 160,-

Transport til og fra Hjørring

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her.

Fælles opvarmningsarrangement:

Vesttribunen har arrangeret opvarmning inden opgøret. Læs mere her.

Kør selv:

Adresse:

Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring (Femhøje)

Læs flere praktiske informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Reserveholdet tog storsejr over unge midtjyder

30. juli 2018 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold spillede holdets første reserveligaopgør i dette efterår, da holdet her til eftermiddag tog i mod et meget ungt reservehold fra FC Midtjylland, som måtte rejse hjem med et 4-0-nederlag i sportstasken. 

AaB dominerede de unge midtjyder fra første halvlegs første fløjt. I løbet af de første 45 minutter forsøgte Frederik Børsting, Wessam Abou Ali og Robert Kakeeto sig med nogle langskud, der gik forbi. Derudover sparkede Kasper Risgård desuden et frispark fra en fordelagtig position i favnen på den gæstende målmand. 

AaB's største chancer i første halvleg tilfaldt Filip Lesniak og Wessam Abou Ali. Førstnævnte blev af Kasper Risgård spillet til afslutning omkring straffesparkspletten, men forsøget gik forbi mål. Wessam Abou Ali havde to gode muligheder. Ved den første trak han ind mod midten og afsluttede med venstrebenet, men afslutningen var for svag til at volde FC Midtjylland-keeperen problemer. Højrekantens anden gode chance kom i en omstilling, hvor han sparkede forbi mål fra distancen. 

FC Midtjylland lurede i første halvleg kun på muligheder gennem omstillinger, og to gange lykkedes det dem at true Michael Lansing. I første tilfælde kom den amerikanske målmand dog hurtigst over en stikning, og kort før pausen blev en afslutning midt for mål placeret inden for Michael Lansings rækkevidde.

Derfor gik de to hold til pause ved stillingen 0-0. I pausen kom Edison Flores, Nikolaj Lyngø og Mikkel Kaufmann ind i stedet for Oliver Klitten, Kasper Pedersen og Wessam Abou Ali.

Edison Flores var straks tæt på at komme på måltavlen, da peruvianeren kom frem til et indlæg tæt under mål, men desværre for Edison Flores gik bolden tæt forbi. 

I anden halvlegs blot andet minut bragte Filip Lesniak i stedet AaB i front. Efter lidt tilfældigt klumpspil foran gæsternes felt, havnede læderet for fødderne af slovakken, der sikkert sparkede bolden fladt ind i nettet til 1-0. 

Ti minutter senere var Filip Lesniak få centimeter fra igen at komme på måltavlen, da han trykkede af fra kanten af feltet, men den hårde afslutning gik lige forbi den ene opstander. 

20 minutter inde i anden halvleg kom 2-0-scoringen. Frederik Børsting blev med en stikning spillet fri i venstre side af FC Midtjyllands felt, og højrebacken sparkede hårdt og præcist bolden ind ved nærmeste stolpe. 

Kort efter var indskiftede Jeppe Pedersen tæt på en fuldtræffer, da han sparkede på mål fra kanten af feltet efter oplæg fra Edison Flores, men U/19-spillerens flade afslutning trillede lige rundt om fjerneste stolpe. 

Små tyve minutter før tid ville gæsterne også forsøge sig med en afslutning, men omstillingsafslutningen gik over, og cirka ti minutter senere sendte FC Midtjylland en ny afslutning mod Michael Lansing, men AaB-målmanden holdt sikkert fast i kuglen.

Gæsternes bedst mulighed kom fem minutter før tid, men inde i målet diskede Michael Lansing op med en stærk en-hånds redning.

To minutter før tid kom Pavol Safranko på måltavlen for første gang med sin scoring til 3-0, da han samlede op på en ripost fra gæsternes målmand, der tabte bolden for fødderne af den slovakiske angriber på kanten af det lille felt. 

I tillægstiden lukkede Pavol Safranko så storsejren, da han blev spillet fri i FC Midtjylland-feltet og sikkert sparkede bolden i mål til 4-0. 

- Vi er glade for at vinde 4-0 over FC Midtjylland i en kamp, hvor vi følger gameplanen til fulde. Især den første time skal spillerne have ros for. Det er også rigtig positivt, at flere af spillerne fik en masse minutter i benene, for vi kan se, at der var nogle trætte ben mod slutningen. Eneste minus er, at vi gerne ville have scoret lidt tidligere, siger assistenttræner Jacob Friis. 

Med sejren på 4-0 topper AaB puljen i Reserveligaen, og AaB's næste reserveligakamp spilles 13. august på hjemmebane mod Hobro I.K.  

Matchfacts - Reserveligaen, 1. kamp

AaB-FC Midtjylland 4-0 (0-0)
47. min 1-0 Filip Lesniak, 65. min 2-0 Frederik Børsting, 88. min 3-0 Pavol Safranko, 90. min 4-0 Pavol Safranko.

AaB (4-5-1): Michael Lansing, Frederik Børsting, Mathias Ross Jensen (U/19 Liga), Kasper Pedersen (46: Nikolaj Lyngø), Bardhec Bytyqi (76: Anders Bærtelsen (U/19 Liga)), Wessam Abou Ali (46: Mikkel Kaufmann (U/19 Liga)), Kasper Risgård (55: Jeppe Pedersen (U/19 Liga)), Robert Kakeeto, Filip Lesniak, Oliver Klitten (U/19 Liga) (46: Edison Flores), Pavol Safranko. 

Tags på denne nyhed