AaB-Esbjerg fB kampinformation

24. august 2018 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 7

Spilledato: Mandag 27. august 2018

Kick-off: Kl. 19.00

Dørene åbner kl. 18.00

Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra Esbjerg fB 

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Talent Camp-finalister dyster i pausen 

I pausen mellem første og anden halvleg vil der blive afholdt en driblekonkurrence for fire finalister, der har kvalificeret sig gennem sommerens AaB Talen Camp.  

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Som i den forgangne sæson vil der fortsat blive solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park bliver solgt frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBEFB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Oplevelser for livet - for 85 kr. om måneden

23. august 2018 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og DBU Pokalkampe på Aalborg Portland Park, får du med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tegner du et sæsonkortabonnement med det samme, kan dit billede nå blive en del af en mosaik over et AaB-logo på AaB-tyrens sokkel. Læs mere om det her, og upload dit eget billede her senest mandag.  

Tags på denne nyhed

OB- og Brøndby-kamp fastlagt

23. august 2018 kl. 14:34 af Brian Andersen

Dermed ser AaB’s opdaterede kampprogram inklusive den kommende hjemmekamp mod Esbjerg fB ud som følger:

Superligaen 7. spillerunde – Mandag 27. august kl. 19.00 – AaB-Esbjerg fB

8. runde – Søndag 2. september kl. 14.00 – Randers FC-AaB

9. runde – Mandag 17. september kl. 19.00 – AaB-Vejle Boldklub

10. runde – Søndag 23. september kl. 14.00 – Hobro I.K.-AaB

11. runde – Søndag 30. september kl. 16.00 – AaB-OB

12. runde – Søndag 7. oktober kl. 18.00 – AaB-Brøndby I.F.

13. runde – 19., 20., 21. eller 22. oktober – AGF-AaB

14. runde – 26., 27., 28. eller 29. oktober – AaB-Vendsyssel F.F.

15. runde – 2., 3., 4. eller 5. november – FC Nordsjælland-AaB

16. runde – 9., 10., 11. eller 12. november – AaB-FC København

17. runde – 23., 24., 25. eller 26. november – Vejle Boldklub-AaB

18. runde – 30. november, 1., 2. eller 3. december – Esbjerg fB-AaB

19. runde – 7., 8., 9. eller 10. december – AaB-AC Horsens

20. runde – 14., 15., 16. eller 17. december – OB-AaB

21. runde – 8., 9., 10. eller 11. februar 2019 – AaB-Randers FC

22. runde – 15., 16., 17. eller 18. februar – FC Midtjylland-AaB

23. runde – 22., 23., 24. eller 25. februar – AaB-SønderjyskE

24. runde – 1., 2., 3. eller 4. marts – AaB-Hobro I.K.

25. runde – 8., 9., 10. eller 11. marts – Brøndby I.F.-AaB

26. runde – 15., 16., 17. eller 18. marts – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå playoff om nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går til Ønskeland i Brovst.

Køb i forsalg din billet til den kommende mandags opgør kl. 19.00 på Aalborg Portland Park mod Esbjerg fB eller køb sæsonkortabonnement.

Tags på denne nyhed

Også tre AaB'ere på U/18-landsholdet

23. august 2018 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

I tirsdags blev tre AaB-talenter fra U/19-ligaholdet udtaget til U/19-landsholdet. Nu er tre øvrige AaB-talenter fra U/19-ligatruppen blevet udtaget til U/18-landsholdet. 

Angriber Mikkel Kaufmann (foto), forsvarsspiller Thomas Albert Christiansen og midtbanespiller Jeppe Pedersen har alle mulighed for at få U/18-landsholdsdebut, når Danmarks spiller venskabskampe mod Israel i Tel Aviv 4. september og 6. september. 

Selvom de tre spillere fortsat har deres første U/18-landskamp til gode, har de hver især tidligere optrådt på yngre ungdomslandshold. Jeppe Pedersen har således 22 ungdomslandskampe og to mål bag sig, Thomas Albert Christiansen har optrådt 20 gange på ungdomslandsholdene og Mikkel Kaufmann står noteret for seks optrædener i landsholdsdragten. 

AaB’s halvårsregnskab følger forventningerne

22. august 2018 kl. 14:41 af Brian Andersen

Resultatet før skat for AaB viser i perioden et underskud på 13,6 mio. kr. mod et overskud på 24,3 mio. kr. for samme periode i 2017.
Resultat af transferaktiviteter viser i første halvår et underskud på i alt 5,7 mio. kr., som kan henføres til afskrivninger på kontraktrettigheder. Resultatet af transferaktiviteterne for samme periode sidste år var et overskud på 38,6 mio. kr. blandt andet efter salget af Christian Bassogog og Joakim Mæhle.

AaB’s egenkapital udgør 98,8 mio. kr. pr. 30. juni 2018.

Resultatet for første halvår 2018 er inden for forventningerne i forhold til AaB’s strategi, der indebærer en geninvestering af overskuddet fra tidligere transferaktiviteter.

Der har i første halvår 2018 været en faldende tendens i tilskuertallet i dansk fodbold, hvilket ligeledes har gjort sig gældende for AaB med en negativ effekt på resultatet til følge.

Resultatforventningerne for regnskabsåret 2018 fastholdes, og der forventes således fortsat et underskud før skat på mellem 18 og 28 mio. kr. Heri er indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling, faciliteter og spillere som følge af tidligere realiseret overskud. Investeringer der vil fortsætte i 2019.

Der er i resultatforventningen ikke indeholdt transferindtægter.

- I princippet er et underskud ikke tilfredsstillende, men som vi tidligere har meldt ud, så har vi på baggrund af vores indtjening i 2016 og 2017 foretaget såvel sportslige som strategiske investeringer, der skal være med til samlet at styrke os som klub, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, der tiltrådte 1. august.

- Jeg er glad for at have påbegyndt arbejdet, der også vil indeholde en strategiproces, hvor vores fokus vil være i samlet flok at højne oplevelsen for tilskuere og fans og højne værdien for vores sponsorer, så vi kan fortsætte med et bæredygtigt AaB og derigennem opfylde vores sportslige målsætninger, siger Thomas Bælum. 

AaB er efter seks spillerunder af indeværende Superligasæson placeret på en andenplads. Senest blev der i kampen mod AC Horsens benyttet 11 spillere ud af 14, som har spillet ungdomsfodbold i AaB. 

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. 

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed
'