Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende opstilling fra start:

Patrick Kristensen - Kasper Pedersen - Morten Rokkedal - Mathias K. Andersen (U/19)

På bænken sidder Markus Iversen, Alexander Tved, Mathias Johannesen, Wessam Abou Ali, Mads Stefansen og Nikolaj Lynø, der alle er fra U/19 Liga.

7. marts 2017 kl. 11:25 af Rasmus Estrup

AaB tabte mandag aften 4-0 til OB på EWII Park i Odense.

Se sammendrag af kampen fra AaB TV via indslaget herover.

AaB led forårets første nederlag

6. marts 2017 kl. 20:52 af Rasmus Estrup

AaB led mandag aften forårssæsonens første nederlag, da Hele Nordjyllands Hold tabte 4-0 til OB på EWII Park i Odense efter en svag anden halvleg. Joan Simun Edmundsson scorede to mål, mens Rasmus Jönsson og Casper Nielsen hver scorede et mål.

AaB startede ellers farligst, og blot tre minutter inde i opgøret kom holdet frem til kampens første store chance. Jakob Ahlmann og Rasmus Thellufsen spillede sig smart igennem i venstre side, inden Ahlmann sendte et fladt indlæg ind til Frederik Børsting. Han tog et enkelt træk, men sparkede så bolden lige over mål.

Kampens næste store chance kom efter 24 minutter, hvor OB viste tænder. Efter et hjørnespark og efterfølgende indlæg blev Jeppe Tverskov spillet fri. Han sparkede bolden mod mål, hvor Rasmus Festersen rettede bolden af med hovedet, men læderet strøg snert forbi stolpen.

Forbi gik bolden ikke i kampens 27. minut, hvor hjemmeholdet bragte sig foran med 1-0. OB's Casper Nielsen startede en omstilling og med et hurtigt samspil med Rasmus Festersen, blev Casper Nielsen sendt igennem til AaB's felt. Her afdriblede han Markus Holgersson og sendte bolden fladt ind bag Nicolai Larsen.

Seks minutter efter OB's scoring var AaB farlige for anden gang i kampen. Frederik Børsting sendte et indlæg fra venstre side ind foran mål, hvor Jakub Sylvestr dirigerede bolden mod mål, men Sten Grytebust fik flot reddet bolden til hjørne.

Efter pausen var OB bedst, og efter 61 minutter gav en omstilling for hjemmeholdet pote, da holdet bragte sig foran 2-0. Mikkel Desler drev bolden frem i venstre side og smed bolden indover. Ved bagerste stolpe dukkede en helt udækket Joan Simun Edmundsson op og scorede.

Fem minutter senere bragte OB sig yderligere foran med 3-0. Netop indskiftede Mathias Greve fandt Rasmus Jönsson med en dyb bold bag AaB-forsvaret. Rasmus Jönsson formåede at holde Magnus Christensen væk og sparkede bolden højt, og via overliggeren strøg den ind i netmaskerne.

Ti minutter før tid gjorde OB ondt værre, da Anders K. Jacobsen sendte Joan Simun Edmundsson igennem med en stikning i AaB's felt. Edmundsson driblede forbi Nicolai Larsen og trillede kuglen over stregen til slutresultatet 4-0.

Med nederlaget ligger AaB nu nummer syv i Alka Superligaen. Hele Nordjyllands Hold har ligesom Randers FC på sjettepladsen 32 point, men kronjyderne har en bedre målscore. På femtepladsen med 33 point ligger SønderjyskE.

AaB's næste opgave i Alka Superligaen er på hjemmebane mandag 13. marts klokken 19.00, hvor FC Midtjylland kommer på besøg. Rasmus Würtz fik en advarsel mod OB og er ikke med i AaB's næste kamp.

Matchfacts - Alka Superligaen, 24. spillerunde

OB-AaB 4-0 (1-0)
27. minut 1-0 Casper Nielsen, 62. minut 2-0 Joan Simun Edmundsson, 67. minut 3-0 Rasmus Jönsson, 80. minut 4-0 Joan Simun Edmundsson.
Advarsler OB: Joan Simun Edmundsson (37).
Advarsler AaB: Rasmus Würtz (22).
3.962 tilskuere på EWII Park.

OB (4-4-2): Sten Grytebust, Mikkel Desler (83: Ryan Johnson Laursen), Jeppe Tverskov, Frederik Tingager, Jacob Barett Laursen, Casper Nielsen (65: Mathias Greve), Jens Jakob Thomasen, Izunna Uzochukwu, Rasmus Jönsson, Joan Simun Edmundsson, Rasmus Festersen (70: Anders K. Jacobsen).

AaB (4-4-1-1): Nicolai Larsen, Joakim Mæhle, Markus Holgersson, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann, Marco Meilinger (56: Edison Flores), Rasmus Würtz, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen (69: Sebastian Grønning), Frederik Børsting (78: Oliver Abildgaard), Jakub Sylvestr.

Dommer: Jens Maae.

Vinderen fundet i månedens mål

6. marts 2017 kl. 12:36 af Rasmus Estrup

I hjemmesejren på 3-0 over Silkeborg I.F. søndag den 26. februar scorede Jakub Sylvestr ikke alene et hattrick. Hans tredje mål i kampen er efter en afstemning blandt AaB's fans nu også blevet kåret til månedens mål for AaB i februar.

AaB siger tak til alle, der var med til at stemme i konkurrencen og samtidig var med i lodtræningen om et gavekort til Bone's for 300 kroner, samt to biografbilletter.

Den heldige vinder af gavekortet og biografbilletterne er Dennis Nielsen, som vi blive kontaktet af AaB.

Se månedens mål for februar i indslaget herover.