Danmarksserieholdet slutter på 7. plads

20. juni 2017 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

Med uafgjort i forrige weekend var AaB sikret endnu en sæson i Danmarksserien, og det var til at mærke denne weekend, da sæsonens sidste kamp blev spillet. Modstanderen var Randers Freja, der stadig var i nedrykningsfare, og motivationen var til forskel på de to hold, og Randers Freja vandt hjemme med 4-2.  

Kronjyderne kom foran 3-0 før pausen, inden Mads Bruun Davidsen reducerede i anden halvleg. Herefter havde AaB mulighederne for også at komme endnu nærmere pointmulighederne, men Randers Freja slukkede håbet med en scoring til 4-1, inden Niclas Lind kort før slutfløjt satte kampens sidste scoring ind. 

- Det er en træls måde at slutte sæsonen af på. Men vores fokus før forårssæsonen var, at vi skulle overleve, og det sikrede vi os weekenden før, mens Randers Freja skulle bruge en sejr for at være sikre på ikke at rykke ned, og det kunne mærkes, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen. 

Med nederlaget i weekenden ender AaB på 7. pladsen i Danmarksserien, som holdet derfor også skal spille i næste sæson. 

- I weekenden før mod Holstebro Boldklub smider vi føringen i overtiden, og mod Randers Freja havde vi også chancerne til mere. Havde vi vundet de kampe, var vi endt på fjerdepladsen. Men det er meget symptomatisk for vores sæson, at vi har været for dårlige til at spille effektivt, og vi har indkasseret for mange mål, siger Kenneth Cortsen, der især i foråret har lidt under en smal trup med skader på nøglepositioner. 

- Vi har manglet kontinuitet i truppen, og har haft et meget ungt hold, mens flere af forårets spillere spillede Serie 1 i efteråret, så vi har nok også overpræsteret i nogle kampe, og har i foråret blandt andet fået syv point mod de tre bedste hold, siger Kenneth Cortsen, der håber på at holdet igen i næste sæson kan spille med i toppen, som det var tilfældet i tidligere sæsoner. 

- Jeg ser gerne, at vi hen over sommeren får sadlet op og får bygget en trup, der kan spille med i toppen af Danmarksserien, som vi gjorde i sidste sæson og i forrige sæson, siger Danmarksserietræneren. 

Tags på denne nyhed

U/16-holdet spiller jysk mesterskabsfinale onsdag

20. juni 2017 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

AaB's U/16 Elitehold skal spille sin anden finale inden for få uger. Tidligere vandt holdet den jyske pokalfinale over IF Lyseng/AGF, og nu er holdet kvalificeret til finalen om Jysk Mesterskab. 

AaB kvalificerede sig til finalen ved at vinde den nordlige Vest 1-pulje med 31 point efter 14 kampe. Finalemodstanderen er Vejle Boldklub, der vandt den sydlige Vest 1-pulje. 

De to hold tørner sammen i finalen onsdag aften klokken 18.00 på Rønbæk Stadion lidt nord for Aarhus. 

To af AaB's øvrige ungdomshold spiller også finale om Jysk Mesterskab onsdag aften. U/13-holdet møder FC Midtjylland i Løvel, mens U/15-holdet møder AGF i Klejtrup. Begge kampe spilles klokken 19.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens første træning

19. juni 2017 kl. 16:07 af Rasmus Estrup

Tre AaB-talenter udtaget til U/16-landsholdet

19. juni 2017 kl. 10:08 af Rasmus Estrup

DBU har fra torsdag til søndag afholdt U/15-træf for landets 60 største U/15-talenter i Vildbjerg. Søndag afsluttedes træffet med, at der blev udtaget en bruttotrup for U/16-landsholdet på 23 spillere. Heriblandt var tre AaB-talenter. 

Casper Gedsted, Mads Serup og Oliver Overgaard klarede sig nemlig igennem nåleøjet og er blevet en del af U/16-landsholdets bruttotrup. 

Børsting og U/21 tabte EM-åbner

18. juni 2017 kl. 22:59 af Brian Andersen

Også Jakob Blåbjerg skulle have været i aktion, men AaB’eren måtte desværre trække sig under opvarmningen på grund af et maveonde.

Den tidligere AaB’er og nuværende Grasshoppers-spiller Lucas Andersen var på grønsværen i 80 minutter i danskernes første opgør ved EM-slutrunden i Polen.

Onsdag aften gælder det Tyskland.