Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018

21. december 2017 kl. 12:14

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres halvårligt ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden oprettelsen har AaB doneret til seks gode formål i Region Nordjylland:

 

Børn i sorg - Sorggrupperne i Aars - efterår 2017 - 109.850 kr.

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 32.249 kr.

Broen Aalborg - efterår 2016 - 69.093 kr.

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr.

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr.

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr.

 

Nu skal der findes en modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018, og dit projekt, behandlingscenter, værested, forening eller noget helt andet kan også komme i betragtning. Kun fantasien sætter grænser, så længe der er tale om et nordjysk formål, som hverken har kommerciel eller politisk karakter.

Ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen herunder for at gå til ansøgningsskemaet.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2018 er 1. februar.

Om Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB og Spar Nord Fonden donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål i Region Nordjylland. 

Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.

Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrerende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning offentliggøres umiddelbart før forårets første hjemmekamp i Alka Superligaen mod Brøndby I.F. den 18. februar.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:    

Børn i sorg - Sorggrupperne i Aars - efterår 2017 - 109.850 kr.

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 32.249 kr.  

Broen Aalborg - efterår 2016 - 69.093 kr.  

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr.  

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr.  

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr.

Tags på denne nyhed

Læs AaB's årbog for 2017

21. december 2017 kl. 08:53

Den 148-sider store årbog kan læses via linket herunder. I bogen finder du information om resultater fra alle hold i AaB's moderklub, AaB af 1885, inklusiv Alka Superliga-mandskabet.

Ligeledes er der også indlæg fra administrerende direktør Stephan Schors og sportsdirektør Allan Gaarde i årbogen.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop holder åbent i dag

20. december 2017 kl. 08:37

Her holder AaB’s merchandise-butik igen åbent, således du har mulighed for at købe alt hvad du mangler til AaB-fans i alle aldre.

Se blandt andet den nye flotte håndsrækningstrøje, sengesæt til børn og voksne eller nogen af de mange andre produkter som huer, vanter, halstørklæder, sko m.m.

Naturligvis kan du også købe masser af forskellige lækre ting fra hummel – enten som del af AaB’s fankollektion eller som del af spillernes beklædningskollektion.

Kig forbi Aalborg Portland Park og besøg fanshoppen i foyeren onsdag fra kl. 15.00-20.00.

Bemærk at det i dag er sidste gang i år at fanshoppen holder åbent. Herefter vil butikken være lukket hele januar, inden der igen åbnes i forbindelse med starten på forårssæsonen i Alka Superligaen i starten af februar måned.

Har du ikke mulighed for at besøge butikken kan du naturligvis også bestille dine julegaver online på webshoppen. Husk at sidste frist for bestilling inden jul er i dag 21. december kl. 12.00. Webshoppen vil efter fredag 23. december holde lukket frem til 2. januar. Du kan naturligvis stadig bestille produkter, men ordrer vil først blive ekspederet og afsendt efter nytår.

Tags på denne nyhed

Sidste frist for julegaver onsdag

19. december 2017 kl. 10:44

Har du endnu ikke bestilt dine julegaver på AaB's webshop, så er onsdag middag sidste frist for at gøre dette, såfremt du gerne vil modtage din ordre inden 24. december.

Ordrer der indløber efter dette tidspunkt vil naturligvis også blive afsendt hurtigst muligt, men sandsynligheden for at de når frem til juleaften er ikke lige så stor som ved bestilling inden onsdag kl. 12.00.

Husk også at du onsdag fra kl. 15.00-20.00 kan købe dine AaB-julegaver i AaB Fanshop, som du finder i foyeren på Aalborg Portland Park.

AaB fanshop lukket i januar

AaB's fanshop på Aalborg Portland holder lukket hele januar, men åbner naturligvis igen når bolden atter ruller i Alka Superligaen i februar.

 

Giv en håndsrækningstrøje i julegave

18. december 2017 kl. 11:12

Den nye velgørenhedstrøje blev lanceret i slutningen af november, og salget af trøjen støtter denne gang AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, og AaB Tifo Kaos, der sammen bidrager til at skabe bedre stemning for tilskuerne til AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Trøjen er en del af AaB’s faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor AaB siden foråret 2015 halvårligt har doneret en krone pr. tilskuer til hjemmekampe på Aalborg Portland Park til et velgørende formål.

Projektet blev i 2016 udbygget med lanceringen af den første såkaldte Håndsræknings-velgørenhedstrøje, der resulterede i en donation på 90.000 kroner til Veteran Oasen fra AaB, Spar Nord og hummel.

Den nye trøje fik debut i 2-1 sejren over Lyngby og er produceret i et oplag på 900, der sælges frem til december 2018, eller så længe lager haves. Herefter gøres salget op og for hver solgt trøje går 100 kroner til AaB Support Club og AaB Tifo Kaos.

Med en pris på kun 399 kroner er trøjen et oplagt julegave-emne. 

Husk at bestille din trøje senest onsdag inden middag, såfremt du skal bruge den til julegave.

 

Tags på denne nyhed