En af hver til U/17, U/19 og Danmarksserien

28. august 2017 kl. 14:05 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Nederlag på 2-1 til Lyngby Boldklub

Lørdag tabte AaB's U/19 ligahold på udebane til Lyngby Boldklub med 2-1. Kampen var den første fulde kamp, AaB har spillet i U/19 Ligaen i denne sæson, da sæsonpremieren blev afbrudt af dårligt vejr midt i første halvleg.  

Otte minutter inde i lørdagens opgør kom hjemmeholdet i front 1-0, da AaB ikke fik forsvaret færdigt ved et hjørnespark, der i stedet gav en returbold til Lyngby, som endte i en scoring. 

Kort efter pausen fik AaB på flot vis bragt balance i stillingen. Lukas Klitten fandt Wessam Abou Ali, der drev bolden frem og tippede en dybdebold frem til Oliver Klitten, som køligt udlignede til 1-1. 

Små ti minutter før tid lykkedes det dog Lyngby Boldklub at snuppe de tre point, da AaB ikke var ordentligt på plads efter et indkast, og så kunne de blåblusede score sejrsmålet. 

- Det var en lige kamp, der kunne have tippet begge veje, men det var ikke unfair, at Lyngby Boldklub snuppede sejren. Ved begge deres mål, skulle vi have gjort mere, men de havde også andre situationer, hvor de kunne have scoret, siger U/19 ligatræner Lasse Stensgaard. 

AaB's næste kamp i U/19 Ligaen spilles 9. september mod FC Midtjylland på Hornevej. 

U/17 Ligaen: Sejr på 2-0 over Lyngby Boldklub

AaB's U/17-ligahold var også på besøg i Lyngby, hvor de modsat U/19-drengene kunne tage tre fortjente point med hjem efter en sejr på 2-0. 

Allerede tidligt i kampen kunne angriber Mikkel Kaufmann bringe gæsterne foran 1-0. Thomas Albert Christiansen sendte en lang bold ned bag Lyngbys forsvarskæde, og Mikkel kaufmann var først på bolden og fik eksekveret friløberen sikkert. 

I løbet af første halvleg havde AaB flere gode muligheder for at score yderligere, men det var først mod slutningen af kampen, at Gabriel Adriano Alves Christensen kunne lukke opgøret med sin scoring til 2-0. AaB-spilleren driblede selv bolden frem mod mål og sparkede læderet fladt i det lange hjørne. 

- Ligesom i den første kamp var vi i god kontrol af kampen og styrede kampbilledet. Spillerne udviste taktisk lydighed og var ode til at se modstandernes svagheder og udnytte dem. Med lidt mere kynisme kunne vi have vundet mere komfortabelt, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

Næste U/17-ligakamp er også mod FC Midtjylland 9. september.

Danmarksserien: Comeback sikrede AaB 3-3 mod Vatanspor

I Danmarksserien fik AaB sæsonens første point, da nordjyderne på udebane mod Vatanspor spillede 3-3 efter at have været bagud 3-0. 

AaB startede ellers kampen bedst, men efter små 20 minutter kom hjemmeholdet foran 1-0 på en omstilling. Efter lidt over en halv times spil blev det også til 2-0 og 3-0 til Vatanspor - igen i omstillingssituationer. 

Derfor var det op ad bakke for AaB, som to minutter før pausen reducerede til 3-1, da Morten Uglebjerg Thomsen scorede på et oplæg fra venstre side. 

I anden halvleg var AaB dominerende i jagten på et comeback, og et godt hovedstødsmål af Kasper Emil Kristensen sendte muligheden for point nærmere godt midtvejs i halvlegen. Med cirka 10 minutter igen faldt den forløsende udligning så ved Sergen Inekci, der fra kanten af feltet flot sparkede 3-3-scoringen i nettet. 

Mod slutningen havde AaB muligheden for at tage alle tre point med blandt andet to friløbere, men opgøret endte 3-3. 

- Når man er bagud 3-0 allerede i første halvleg, velvidende at vi også tabte de tre første kampe i sæsonen, kunne man godt få bange anelser. Men at vi med et ungt hold får vendt det hele og spiller 3-3 giver et moralsk rygstød, og det er dejligt, at vi endelig er på tavlen i tabellen, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der dog gerne havde taget alle tre point. 

- Generelt mangler vi en gensidig defensiv tilpasning i omstillingssituationerne, som gør at de scorer tre mål. Og i den anden ende mangler vi også kynismen, for vi brænder flere store chancer. Også til allersidst, siger Danmarksserietræneren. 

Tags på denne nyhed

Mød Hele Nordjyllands Hold i Hou onsdag

28. august 2017 kl. 11:14

Der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede på onsdag 30. august, når hele AaB's Alka Superligatrup besøger samarbejdsklubben Hou Gymnastik- og Idrætsforening for at træne og efterfølgende skrive autografer og uddele de populære goodiebags til de fremmødte børn. 

Programmet for søndag ser således ud:

Kl. 14.30: Alka Superliga-truppen træner på banerne ved Skippervej 40, 9370 Hals, Danmark

Kl. 16.30: Autografskrivning og uddeling af AaB goodie-bags.

Kl. 17.15: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

AaB glæder sig til at se rigtig mange børn og voksne i Hou på onsdag.

Tags på denne nyhed

Reserveholdet gæster Silkeborg I.F. kl. 13.30

28. august 2017 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

Klokken 13.30 spiller AaB's reservehold på udebane mod Silkeborg I.F. i en reserveholdstestkamp. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende opstilling: 

Markus Iversen (U/19 Liga)

Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø, Nicolai Rask Lassen (Danmarksserien), Mathias Andersen

Marco Meilinger, Emil Lagergaard (Danmarksserien), Robert Kakeeto, Frederik Børsting

Jakub Sylvestr, Marco Ramkilde

På bænken sidder Wessam Abou Ali, Mathias Johannesen, Anders Bærtelsen, Gabriel Martinez og Oliver Klitten fra U/19 ligaholdet. 

Kampen spilles på Jysk Park, og Silkeborg I.F. livestreamer kampen på sin YouTube-kanal.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-AGF

27. august 2017 kl. 08:59 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed