-
20. juli kl. 19:00
0 : 1
13. juli
1 : 2
7. juli
2 : 1
30. juni
1 : 1
25. juni
2 : 3
23. juni

Partnerklubber

 

Vi er i AaB dybt afhængige af det nordjyske fodboldsamarbejde, som flere end 100 nordjyske samarbejdsklubber bakker op om. Vores Superligahold afspejler det potentiale, der er for at udvikle topspillere i hele det nordjyske område, og derfor giver det også god mening, når vi kalder vores Superligahold for hele Nordjyllands Hold.

Talentskole-træningerne rundt omkring i Nordjylland er for os et af de væsentligste indsatsområder. Her træner flere end 500 drenge i alderen U10-U13. Træningerne foregår om fredagen og ledes af AaB's egne elitetrænere.

Vi oplever således, at blot ganske få træninger sammen med andre ligesindede, løfter spillernes niveau, og sætter gang i positive spiraler, som holdet i moderklubben også kommer til at nyde godt af. Eksempelvis opfordrer vi på talentskolerne altid til, at spillerne går hjem og selvtræner. Vi opfordrer også de lokale trænere til at overvære en talentskole-træning, og man er efterfølgende meget velkommen til at sparre med AaB-træneren.

Foruden den ugentlige træning på én af AaB's Talentskoler træner spillerne stadig hjemme i deres egne klubber, hvor de også spiller deres kampe. Talentskole-træningen skal derfor ses som en gratis og optimal mulighed for samarbejdsklubberne til at give de dygtigste spillere nogle ekstra udfordringer.

Foruden at højne de nordjyske spilleres niveau, bruger vi også talentskole-træningerne til at vurdere, hvilke spillere der som U13- eller U14-spillere har et passende niveau til at kunne begå sig på et af vores elitehold. Denne vurdering er meget vigtigt, da hverken spilleren selv, spillerens klub, eller AaB har fordel af et skifte til AaB, hvis ikke spillerens niveau er tilstrækkelig højt. Derfor er det en fordel for alle parter, at AaB's elitetrænere har en lang periode til at vurdere, om et skifte vil være hensigtsmæssigt for den enkelte spiller.

Hvis din klub endnu ikke er AaB-samarbejdsklub, kan du klikke dig ind på "Ny klub" og se hvad I skal gøre for at tage del i det nordjyske fodboldsamarbejde.