Würtz i AaB til 2016

8. december 2012 kl. 08:40

Rasmus Würtz blev for få uger siden den blot 15. spiller i historien, der rundede 300 officielle kampe for AaB.

Rasmus Würtz1AaB-direktør Lynge Jakobsen er meget tilfreds med den tre-årige forlængelse med Rasmus Würtz:

- Når der fortjent sendes masser af ros i retning af vores mange unge talenter, så er det vigtigt i samme åndedrag at nævne, at de unge spillere kun kan slå igennem, hvis vi har en fast gruppe af rutinerede spillere som eksempelvis Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Kenneth Emil Petersen, Lasse Nielsen og Jeppe Curth omkring dem.

- Rasmus er således en vigtig del af denne strategi, og vi får altid en helhjertet indsats fra Rasmus, ligesom han også uden for banen er en værdig repræsentant for AaB, hvilket vi sætter stor pris på, konstaterer Lynge Jakobsen.

Også Rasmus Würtz glæder sig over sin nye kontrakt:

- Først og fremmest vægter det højt, at jeg befinder mig et sted, hvor jeg har det godt, og både familien og jeg selv trives fantastisk i Aalborg og i AaB.

- Sportsligt har vi i denne sæson været inde i en fantastisk udvikling, som vi forhåbentlig kan fortsætte efter nytår. Dette vil jeg gerne være en del af, så AaB igen kan blive en fast del af toppen af dansk fodbold, hvor klubben også hører til, siger Rasmus Würtz.  

29-årige Rasmus Würtz har scoret 18 gange i 301 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold, ligesom det i landsholdssammenhæng er blevet til ni A-landskampe og 52 U-landskampe for Danmark.

'