U/21-spilletid til Blåbjerg, Børsting og Abildgaard

21. januar 2016 kl. 11:33

U/21-landsholdet er på træningslejr i Tyrkiet fra den 18.-27. januar, og her AaB’s Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting og Oliver Abildgaard en del af truppen.

Onsdag spillede holdet venskabskamp mod Ukraine, og det var med Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting i startopstillingen.

Kampen endte 0-0, men danskerne havde flere gode muligheder i kampen. Én af kampens største muligheder tilfaldt Frederik Børsting, som trykkede af fra kanten af feltet, men modstanderens målmand fik reddet forsøget. I første halvleg fik danskerne desuden tildelt et straffespark, som desværre blev brændt.

I pausen blev Blåbjerg og Børsting skiftet ud for at gøre plads til spilletid til andre spillere.

Efter 66 minutter kom Oliver Abildgaard på banen til sin debut for U/21-landsholdet efter at have gjort lynkarriere i landsholdsregi.

På mandag skal de tre AaB’ere og resten af U/21-landsholdet spille træningslejrens anden og sidste venskabskamp mod Wolfsburg Vfl’s U/23-mandskab.