U/17 vandt mod Randers Freja

13. oktober 2015 kl. 11:14

Efter en sejr på 2-0 i den seneste kamp mod FC Midtjylland skulle AaB’s U/17 Ligahold lørdag spille hjemme på Hornevej mod Randers Freja.

Lukas Klitten

Første halvleg startede jævnbyrdigt, men AaB fik overtaget og havde optræk til en del chancer gennem det opbyggende spil. Det blev dog ved 0-0 indtil pausen.

I anden halvleg kom AaB foran ved Lukas Klitten efter spillemæssigt overtag. Randers Freja kom dog tilbage i kampen og fik tilkæmpet sig en udligning, hvorefter de pressede på de næste ti minutter. AaB fik herefter overtaget i kampen igen, og Søren Tengstedt kunne sende bolden i mål til slutresultatet 2-1 til AaB.

Cheftræner Lars Knudsen siger om kampen:

- Vi spiller en fin kamp, hvor vi tager fint fat i kampen og spillet. Vi bygger spiller godt op langt hen ad vejen, og i anden halvleg er vi bedst og har optræk til chancer. Vi får også nogle rigtig store chancer, inden vi fuldt fortjent får scoret til 2-1.

Næste kamp er allerede onsdag, hvor det gælder Vejle på udebane. Kampen spilles kl. 13.00.