U/17 vandt i Randers

6. april 2016 kl. 21:22

AaB skulle forsøge at følge op på sejren over OB i den seneste kamp i udekampen mod Randers Freja onsdag aften.

Wessam Abou

Holdet forsøgte at spille med tålmodighed og havde bolden meget i opbygningen, men chancerne udeblev i den første del af første halvleg.

Midt i halvlegen begyndte opspillet at give udbytte. AaB lykkedes med at finde plads i et mellemrum, og her modtog Wessam Abou Ali (billedet) bolden. Han drev den selv fremad og kom i skudposition. Med et flot spark satte han bolden ind helt oppe i målhjørnet. Dermed var AaB på 1-0.

Kort tid efter kunne holdet udnytte en foræring i Randers Freja-forsvaret, og Jonatan Stæhr kunne efter en bolderobring putte bolden ind i et tomt mål til 2-0 til AaB.

Første halvleg var chancefattig, men effektivitet fra AaB’s side betød alligevel, at holdet kunne gå til pause foran med to mål.

I anden halvleg spillede AaB mindre tålmodigt og fandt ikke samme rytme på bolden som i første halvleg. Det udnyttede hjemmeholdet til at fange AaB i farlige omstillinger, og midt i anden halvleg kom de igennem på en friløber. Markus Iversen i AaB-målet kunne dog på fornem vis redde chancen.

Få øjeblikke senere var Iversen dog chanceløs, da Randers Freja fik reduceret på hovedstød på et hjørnespark.

Hjemmeholdet fik efterfølgende blod på tanden, og spændingen var tilbage i opgøret. AaB fik dog også muligheden for at lukke kampen på flere omstillinger, hvor den afgørende aflevering flere gange dog manglede for at holdet kunne udnytte chancerne.

Randers Freja pressede på til sidst for en udligning, og i de døende minutter kom de til en afslutning på et indlæg, hvor Iversen var helt nede ved stolpefoden for at redde de tre point for AaB.

Cheftræner Adam Harell siger om kampen:

- Det var en kamp med svære omstændigheder, idet det var forårets første kamp på græs, og det var en meget våd bane. Desuden vidste vi inden kampen, at det ville være en modstander, som er meget kompakte og defensive, men samtidig giftige på omstillinger. Vi formår dog at arbejde sejren hjem.

- Det er en flot præstation at vinde på en dag med svære omstændigheder, hvor vi ikke spillemæssigt er helt oppe i gear. Vi vinder på disciplin og individuelle præstationer. Især vores mål til 1-0 er fremragende, og så må vi sige, at Markus Iversen laver en to-points redning til allersidst.

Holdet spiller næste opgør allerede på lørdag kl. 15.15 på udebane mod Lyngby.