Tredje sejr i træk til reserverne

7. april 2015 kl. 17:39

Tirsdagens tre point blev hentet efter scoringer af Andreas Bruhn, Lukas Spalvis og Andreas Blomqvist.

FCM1Andreas Bruhn bragte på smuk vis AaB i front efter cirka 20 minutters spil, da han efter et hurtigt kontraløb afsluttede med et elegant chip over den fremstormende målmand.

Fem minutter før pausen fordoblede AaB føringen på et straffesparksmål af Lukas Spalvis, efter at Viktor Ahlmann var blevet nedlagt ureglementeret.

Randers FC nåede dog via et pletskud af Djiby Fall at svare igen inden pausen, men i anden halvleg øgede Andreas Blomqvist føringen, da hans afrettede frisparksforsøg gik i netmaskerne.

I slutfasen fik værterne pyntet på resultatet, men AaB holdt hjem og avancerede dermed til andenpladsen i Mesterskabsslutspillet efter FC Nordsjælland, der netop er modstanderen i Aalborg på mandag.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Mesterskabsslutspil, 4. spillerunde
Randers FC-AaB  2-3 (1-2)
20. min 0-1 Andreas Bruhn, 40. min 0-2 Lukas Spalvis, 43. min 1-2 Djiby Fall, 71. min 1-3 Andreas Blomqvist, 83. min 2-3.