Tidlig scoring grundlagde reservesejr

2. november 2015 kl. 16:20

Inden opgøret havde AaB vundet fem ud af seks kampe i Reserveholdsturneringens pulje 3, og i den seneste kamp var det blevet til en sejr på 2-1 over Hobro I.K. Samme resultat havde Randers FC fået i deres seneste opgør, der ligeledes var blevet spillet mod Hobro I.K.

Gilli5

AaB kom godt fra start, og allerede efter fem minutter brændte det på i Randers FC’s forsvar. AaB kombinerede sig godt igennem med en række førstegangsafleveringer, hvorefter Rasmus Jönsson kunne servere bolden i feltet til Gilli Rólantsson. Færingen hamrede bolden fladt i mål til en AaB-føring på 1-0.

Efter den gode AaB-start kom Randers bedre med i kampen, som udviklede sig til en mere jævn affære med meget spil midt på banen.

Et kvarter inde i kampen havde Randers deres første chance, da Mikkel Kallesøe bragte bolden til baglinjen og spillede på tværs, men hverken Piotr Parzyszek eller Kasper Junker kunne nå frem til bolden. Kort efter stod Randers’ Mustafa Amini for et langskud, men forsøget gik forbi mål.

Randers stod også for kampens næste chance, da Kasper Fisker lagde et hårdt indlæg til Kasper Junker, der afsluttede i en blød bue over sig selv med ryggen til mål. Forsøget fik dog ikke presset Carsten Christensen i AaB’s mål.

Efter en periode med Randers mest på bolden fik AaB spillet sig tilbage i teten. Da der var spillet 30 minutter af kampen fik AaB tildelt frispark i højre side, og her sendte Christian Bassogog en bold lige i panden på Jakob Blåbjerg, og han fik headet godt til bolden. Jack Duncan i Randers’ mål fik dog opfanget bolden.

Randers havde en stor mulighed fem minutter før pausen. Kasper Fisker slog bolden til bageste stolpe, hvor Kasper Junker stod klar, men angriberen headede bolden en smule forbi målet. Spillerne kunne kort efter gå til pause med stillingen 1-0 til AaB.

I anden halvleg startede Randers ud med et hårdt pres, der udmøntede sig i nogle mindre chancer.

Et kvarter inde i anden halvleg havde AaB to store chancer med kort mellemrum. Først var det Andreas Bruhn, der tog en lang tur langs sidelinjen i venstre side, og ved baglinjen spillede han bolden skråt tilbage til Rasmus Jönsson, men hans afslutning blev snittet af en forsvarsspiller og gik en anelse forbi mål til hjørnespark. På hjørnesparket lagde Andreas Blomqvist en perfekt bold til Nicklas Helenius, der satte et hårdt hovedstød ind. Jack Duncan i Randers’ mål fik lige netop afværget med fingerspidserne.

Der skulle ikke gå mange minutter, før Andreas Bruhn på en friløber stod for endnu en AaB-chance. Randers’ målmand kom dog stormende ud og fik opsnappet bolden for fødderne af Bruhn. I den modsatte ende havde Randers efterfølgende et par skud på mål, der dog aldrig truede Carsten Christensen i AaB-målet.

Midt i anden halvleg satte Randers et hårdt pres ind, og Carsten Christensen måtte flere gange i træk vise sikre hænder i målet. AaB-målmanden diskede især op med gode redninger på et langskud fra Mustafa Amini og en afslutning i feltet fra Kasper Fisker.

I det 70. minut forsøgte Piotr Parzyszek sig med et dykkende skud langt udefra, og igen hev Carsten Christensen en god redning op af hatten.

Med fem minutter igen af kampen var Nicklas Helenius tæt på med et saftigt langskud, som Jack Duncan i Randers’ mål ikke kunne holde. Han fik dog bolden under kontrol i anden omgang.

Randers pressede på for en udligning i dommerens tillægstid, men AaB stod imod og hev en sejr på 1-0 i land.

Med sejren ligger AaB solidt på førstepladsen i Reserveholdsturneringens pulje 3 med atten point efter syv kampe - dobbelt så mange point som de nærmeste fofølgere fra Hobro I.K., der på andenpladsen har ni point.

Næste udfordring for AaB's reservehold er udekampen mod Viborg F.F. den 30. november kl. 15.00.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 7. spillerunde

AaB-Randers FC 1-0 (1-0)
5. min 1-0 Gilli Rólantsson