Schwartz sen matchvinder mod OB

14. april 2011 kl. 16:07
Selvom sejrsmålet først faldt tre minutter før tid, var det en aldeles fortjent gevinst, der blev hevet i land.

Ganske vist måtte AaB-målmand Nicolai Larsen i det fjerde minut flot redde en OB-flugter, men efter jævnbyrdige og noget rodede 15-20 minutter overtog AaB styringen.

I det 24. minut kom første store AaB-chance, da U/18-landsholdsspiller Nicolaj Thomsen med en smart hælaflevering frispillede Ibekwe Chijioke, som ikke formåede at udnytte tilbuddet.

Inden pausen havde ligeledes Ronnie Schwartz, Dennis Marshall og Jens-Kristian Sørensen muligheden for at bringe AaB i front, men den fornødne skarphed manglede.

Anden halvleg blev spillemæssigt knap så god for AaB, der dog stadig var den dominerende part i matchen.

Pæne chancer tilfaldt Rolf Toft, Ibekwe Chijioke, Ronnie Schwartz og Daniel Christensen, før Schwartz i det 87. minut elegant tippede Ibekwe Chijiokes forarbejde over den fremstormende OB-keeper.

Dermed fører AaB fortsat Gruppe 1, hvor næste opgave er hjemmekampen mod FC København 26. april. Tre runder resterer.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen
AaB-OB  1-0 (0-0)
87. min 1-0 Ronnie Schwartz.