Ronny Larsen: - Uhyre vigtig kamp fredag

24. februar 2011 kl. 10:05

Således løber Karsten Arvidsens mandskab på isen med visheden om, at man med en sejr over gæsterne fra Rødovre vil kunne distancere sjællænderne med hele fire point i kampen om en af de to semifinalepladser i kvartfinale-spillets pulje A.

- Det er en uhyre vigtig kamp for begge hold, ingen tvivl om det. Samtidig er det den første kamp efter grundspillet, så mentalt starter alle hold på en frisk og det kan betyde en del for kampens udfald, vurderer Ronny Larsen overfor aabsport.dk og fortsætter

- Set ud fra den vinkel er det positivt, at de seneste tre-fire opgør har været vigtige for os i kampen om at nå fjerdepladsen. Vi er allerede i rette gear, men skal selvfølgelig stadig gerne yde et par procent mere.

- I forhold til kampen bliver det vigtigt for os at spille enkelt og kontrolleret, og passe godt på Rødovres farlige kontrastød, ligesom vi skal være effektive foran mål. Det var vi ikke da vi senest mødte Rødovre hjemme, og det kostede et 1-0 nederlag.

- I forhold til den kamp har vi dog fået tilført Louis (Dickenson, red.) og Tomas (Nadasdi, red.), der begge har gjort en stor forskel og givet hele holdet et løft. Samtidig tiltrækker en spiller som Louis sig en del opmærksomhed, så udover at være farlig skaber han også mere plads til os andre, lyder det videre fra AaB-veteranen, der håber på god støtte fra lægterne til opgøret:

- Jeg håber at alle vores fans vil være klar på tribunerne i morgen, det er som sagt en meget vigtig kamp og vi får brug for al den støtte vi kan få, afrunder Ronny Larsen.

Morgendagens opgør spilles kl. 21.00 i Gigantium Isarena. Har du endnu ikke sikret dig billet kan dette fortsat ske her på aabsport.dk, via AaB Shoppen i Intersport i Friis Citycenter, samt i billethusene i Gigantiums foyer umiddelbart før kampen.