Rokkedal, Christensen og Thellufsen i remis med U/19-landsholdet

21. januar 2016 kl. 11:25

U/19-landsholdet er fra den 18.-24. januar på fælles træningslejr med U/16- og U/17-landsholdet i Tyrkiet. Onsdag spillede U/19-landsholdet den første af to venskabskampe som en del af træningslejrens program.

Modstanderen var U/20-holdet fra den tyrkiske klub Altinordu, og AaB-talenterne Morten Rokkedal og Magnus Christensen var med fra start, mens Rasmus Thellufsen var med på bænken.

Kampen endte uafgjort 2-2, og de danske scoringer faldt efter 25 minutter og efter 51 minutter. De danske mål blev scoret henholdsvis af Mads Thychosen på straffespark og af Daniel Stückler.

Rokkedal, Christensen og Thellufsen skal i aktion igen med U/19-landsholdet på lørdag den 23. januar kl. 13.30 i en venskabskamp mod kasakhstanske FC Tobol.