Reserverne slået af SønderjyskE

2. april 2013 kl. 18:04

AaB-mandskabet kom ellers bedst fra start og skabte de indledende muligheder, men i midten af første halvleg kostede et 10 minutter langt udfald dyrt, i det sønderjyderne her scorede hele tre gange.

Kort før pausen fik Rolf Toft dog reduceret til 3-1, og da Jeppe Curth straks efter pausen reducerede yderligere til 3-2 var der atter håb om point.

Over en godt tyve minutter lang periode pressede AaB-mandskabet kraftigt på, blandt andet med et par gode muligheder til Rolf Toft til følge.

Desværre udeblev den vigtige tredje scoring, og kampens slutfase bar præg af træthed hos begge mandskaber, hvilket førte til et par løse chancer i begge ender.

SønderjyskE ramte stolpen, mens Kayke sendte AaB’s sidste kvalificerede forsøg i sidenettet, hvorfor slutfacit blev 3-2 til SønderjyskE.

Reserveholdets næste udfordring kommer om præcis en uge, når FC Nordsjælland tager imod.