Reserveholdet tabte i Odense

10. juli 2016 kl. 15:29

Begge hold havde hver deres halvleg i opgøret og det var fynboerne der kom bedst fra land i en jævnbyrdig kamp.

To gange blev det til scoringer efter hjørnespark i henholdsvis 20. og 27. minut, en føring til hjemmeholdet der holdt til pausen, efter en indledende omgang hvor AaB ikke tilspillede sig mange scoringsmuligheder.

Anden halvleg blev indledt med nok en scoring fra OB, inden AaB’erne kæmpede sig tilbage i kampen og skabte en god håndfuld chancer i resten af opgøret.

Det blev dog ved en enkelt reducering fra Sebastian Grønning efter 70 minutters spil, hvorfor slutfacit blev 3-1 til OB.

Efter kampen gav assisterende træner Jacob Friis følgende vurdering af opgøret:

- Det var en fin testkamp med to hold der matchede hinanden godt på et fornuftigt niveau. Vi kom bedre i anden halvleg og får skabt en hel del chancer, som burde have givet mere end en chance.

- Alt i alt var det dog en test og vi fik mange kampminutter i benene hos især de unge spillere, hvilket var positivt.

AaB’s reservehold indleder sæsonens udgave af Reserveholdsligaen den 25. juli mod AC Horsens. Inden da venter dog endnu en testkamp mod FC Fredericia tirsdag den 19. juli.