Pohl og Helenius på tavlen i reservesejr

14. september 2015 kl. 16:21

Efter tre sejre i træk i Reserveholdsturneringen tog AaB’s reserver i dag imod Viborg F.F. hjemme på Nordjyske Arena. I startopstillingen var blandt andre Jakob Ahlmann og AaB’s nyerhvervelse Christian Bassogog at finde.

Kampen startede som en lige affære, men efterhånden som AaB fik spillet sig varme, satte de sig på spillet. Efter otte minutter var Nicklas Helenius tæt på at få scoret med et skud fra kanten af feltet, men forsøget gik lidt forbi målet. Få minutter efter var det Christian Bassogogs tur til at forsøge sig, da han trak ind i banen fra højre og kanonerede bolden af sted. Skuddet blev dog blokeret af Viborgs forsvar. Et øjeblik senere trak Gilli Rólantsson også ind fra højre og fik sendt et hårdt spark mod mål, men Viborg-målmanden fik reddet.

I det 13. minut spillede Frederik Børsting og Jakob Ahlmann bolden hurtigt mellem sig lige uden for Viborgs målfelt. Efter et par gode kombinationer stod Ahlmann fri, men han blev nedlagt, og dommeren pegede mod pletten. Nicklas Helenius fik til opgave at tage straffesparket,AGF02 og det gjorde han sikkert ved at sætte bolden hårdt ind i højre side af målet. 1-0 til AaB.

Herefter var Frederik Børsting med flere gode aktioner til konstant trussel for Viborgs forsvar, og han havde flere gode forsøg. Blandt andet et skruet skud fra kanten af feltet og et hårdt spark, der dog var lige på målmanden.

Efter en lille halv time forsøgte Christian Bassogog sig med et hårdt spark, der gik lidt over mål. AaB havde generelt mange chancer og sad på spillet. Viborg forsøgte at få bygget etableret angrebsspil op, men de blev holdt fra fadet med en solid AaB-defensiv.

I anden halvleg startede AaB ud med en stor chance til Jannik Pohl, der blev spillet fri af en lang, flad aflevering fra Andreas Bruhn. Vinklen blev spids for Jannik Pohls afslutning, og bolden endte med at blive reddet på stregen af Viborg-forsvaret. Ti minutter senere fik Pohl chancen igen, da Andreas Bruhn endnu en gang sendte en flad bold i dybden. Pohl fik vist sin fart, da han løb den lange vej rundt om en forsvarsspiller, rundede målmanden og kunne lunte bolden i mål helt alene. Dermed blev det 2-0 til AaB.

Viborg kom til enkelte chancer i anden halvleg, men de nåede aldrig helt at truede Carsten Christensen i AaB-målet. Resten af kampen sad AaB på spillet og havde en del gode aktioner, der udmøntede sig i en del mindre chancer. Det blev dog ved 2-0, og dermed fik AaB sin fjerde sejr i streg i Reserveholdsturneringen.

Jakob Ahlmann spillede hele kampen og havde mange gode aktioner, både offensivt og defensivt. Christian Bassogog fik en time på banen og med fart og driblinger gjorde han en god figur.

Næste kamp for AaB i Reserveholdsturneringen er mandag den 5. oktober på udebane mod AGF.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 4. spillerunde

AaB-VFF  2-0 (1-0)

13. min 1-0 Nicklas Helenius

55. min 2-0 Jannik Pohl