Opdatering weekendens kampe for U/19, U/17 og DS

2. maj 2016 kl. 09:50

U/19

Lørdag skulle AaB’s U/19 Ligahold op imod Brøndby på hjemmebane, og det var gæsterne, der kom bedst fra start og pressede AaB.

Morten Rokkedal Kristensen

Det skulle dog ændre sig gennem første halvleg, hvor hjemmeholdet for alvor tog fat i spillet og spillede sig til flere store chancer. Dog uden at der faldt mål af.

Brøndby var vedholdende i presspillet, men en solid AaB-defensiv fik forhindret reelle chancer til gæsterne i første halvleg.

Anden halvleg bød også på godt AaB-spil og endnu større muligheder, men igen måtte hjemmeholdet tage til takke med en nul på målkontoen.

Den manglende skarphed i offensiven blev udslagsgivende, da gæsterne i det 69. minut fik sat en scoring ind, og der stod dermed 0-1.

AaB steppede op og pressede hårdt på for en udligning. I det døende minutter kom udligningen, men den blev frakendt af kampens dommer. Det endte dermed 0-1 på Hornevej.

Næste kamp spilles lørdag den 7. april kl. 14.30 på udebane mod Esbjerg.

U/17

Efter U/19-kampen var det U/17 Ligaholdets tur til at duellere med Brøndby. Da de to mandskaber senest mødte hinanden i U/17 Ligaen, var det blevet til en sejr til Brøndby, og derfor var AaB opsat på at få en revanche.

Gabriel Rask Martinez

Midtvejs i første halvleg fik hjemmeholdet sat gang i et godt angreb helt nede fra de bageste rækker, og det bragte en stor mulighed med sig. Gæsternes målmand fik reddet i første omgang, men på returen kunne Gabriel Martinez (billedet) sende bolden i mål med en følt flugter.

Gæsterne blev holdt fra fadet i første halvleg, og holdene kunne derfor gå til pause med stillingen 1-0 til AaB.

I anden halvleg forsøgte Brøndby at spille sig til chancer, men AaB’s forsvar fik afvist, og med flere gode modangreb var der mulighed for at øge føringen.

Det skete efter en times spil. Et indlæg blev sendt på tværs, og bolden endte i bagrummet ved Mads Stefansen, der tæmmede bolden og flugtede den i kassen til 2-0.

Til sidst i kampen måtte Markus Iversen diske op med en fodparade for at holde nullet, og dermed sikrede målmanden den femte clean sheet i foråret. Med de tre point holder AaB fast i toppen af tabellen med seks kampe igen.

Næste kamp spilles på udebane mod Esbjerg lørdag den 7. april kl. 16.45.

DS

Danmarksserieholdet krydsede lørdag klinger på udebane mod Aabyhøj I.F. Det blev en kamp, hvor AaB startede ud med et højt pres og stor aggressivitet, mens hjemmeholdet spillede direkte med lange bolde.

Efter 20 minutter fik AaB et direkte rødt kort, da en takling blev sat for sent ind, og det var derfor et helt nyt udgangspunkt for holdet, der nu skulle arbejde hårdere defensivt.

På trods af udvisningen lykkedes det holdet at bringe sig på 1-0 ti minutter senere med en lang bold, som Morten Thomsen headede til rette for Mike Nørgaard, der fra kanten af feltet sendte bolden ind i det korte hjørne.

Aabyhøj kom til enkelte muligheder, men det var AaB, der fik de største muligheder i anden halvleg. Det lykkedes dog ikke i første omgang at snøre sækken.

Det skete dog med ti minutter igen af opgøret, hvor Morten Thomsen snød en mand og hamrede læderet op i krogen. En flot scoring af AaB’eren.

Dermed endte det 0-2 på Aabyhøj Stadion.