Lucas Andersen og Danmark atter besejret

24. juni 2011 kl. 03:15

Lucas3Trods et tidligt føringsmål fra FC Københavns Kenneth Zohore kom afrikanerne hurtigt på omgangshøjde med en udligning fra Souleymane Coulibaly.

Via en assist fra Lucas Andersen bragte den kommende Ajax-spiller Viktor Fischer atter danskerne i front, men Coulibaly udnyttede fem minutter senere en unødvendig ripost fra FC Midtjylland-målmand Oliver Korch til at udligne til 2-2.

Coulibaly kom endog på måltavlen yderligere en gang i første halvleg, da han udnyttede et straffespark til at bringe Elfenbenskysten på 3-2 inden pausen.

I anden halvleg blev Lucas Andersen udskiftet efter 61. minutter.

Trods danske muligheder for udligning blev det Souleymane Coulibaly der atter kom på måltavlen, da han i 69. minut scorede til 4-2 og lukkede kampen.

I puljens anden kamp sejrede Brasilien 1-0 over Australien, hvilket betyder at Danmark er sidst i pulje F ved VM-slutrunden. Videre avancement til 1/8-finalerne kræver således brasiliansk sejr over Elfenbenskysten, mens Danmark selv skal sejre meget komfortabelt over Australien – et opgør der spilles natten til mandag.