Læs om weekendens U/19, U/17 og DS

19. september 2016 kl. 11:00

U/19: 0-3 mod Brøndby

Lørdag tog U/19 imod Brøndby hjemme på Hornevej til endnu et opgør i U/19 Ligaen. Inden opgøret var hjemmeholdet ubesejrede efter fire spillerunder, men den stime blev brudt i lørdagens kamp.

Mads Stefansen

Gæsterne fik en god start og fik bragt sig foran med to inden for godt et kvarter. Først ved Rezan Corlu efter to minutter og derefter ved Karl Karl Appelt på et hovedstød i det 16. minut.

Mads Stefansen (billedet) havde et godt skud på overliggeren, hvilket var AaB’s største mulighed i en første halvleg, hvor gæsterne var stærke i nærkampene og på andenboldene.

Den tendens fortsatte i anden halvleg, og gæsterne kom yderligere foran i det 63. minut ved Oliver Carrara.

Herefter blev AaB tvunget til at forsvare sig gennem resten af kampen, da en spiller blev udvist for sit andet gule kort. Dermed endte det med sæsonens første nederlag til U/19.

Der venter nu holdet en pause fra turneringskampe de næste tre uger, inden det søndag den 9. oktober kl. 13.00 gælder Esbjerg hjemme på anlægget på Hornevej.

U/17: Smalt nederlag mod Brøndby

U/17 skulle lørdag ligeledes op imod Brøndby hjemme, og her blev det til et smalt 1-0-nederlag.

Opdateres...

DS: 5-1-sejr mod VSK Aarhus

Søndag tog AaB’s Danmarksseriehold hjemme på Hornevej imod VSK Aarhus, som inden opgøret pustede AaB i nakken i tabellen. Gennem en stærk præstation især i anden halvleg blev det til en sikker 5-1-sejr.

Hjemmeholdet startede ud med et aggressivt pres, som overrumplede gæsterne. De store chancer udeblev dog, indtil Morten Thomsen efter en halv time bankede bolden op i krogen fra 25 meter efter en bolderobring fra Nicolai Lassen. Et kongemål for AaB. I tillægstiden til første halvleg fik gæsterne udlignet efter et hjørnespark, der ikke blev clearet ordentligt. En kold spand vand i hovedet på hjemmeholdet, der var faldet meget i kadence.

I anden halvleg var det et forvandlet AaB-mandskab, der ligesom i starten af første halvleg lagde et tungt pres og havde stort spilovertag. Endnu et kongemål blev sat ind fra distancen. Denne gang af Nicolai Lassen. Kort efter gjorde Oliver Abildgaard, der var lånt fra Alka Superliga-truppen, det til 3-1 ved et hjørnespark, og kampen var punkteret.

Føringen blev udbygget yderligere til 4-1 og 5-1 af henholdsvis Michael Stokbro og Kenneth Skov, og AaB tog endte derfor med at tage en komfortabel sejr.

- Det var en fortjent sejr i en vigtig kamp. De var inden kampen kun et point efter os og kunne overhale os, men med sejren hænger vi på i den rigtige ende af tabellen med kun fire point op til førstepladsen, selvom vi fokuserer på at tage én kamp af gangen.

- Stor cadeau til spillerne for at lykkes med det aggressive pres og for det gode spillemæssige udtryk. Vi vinder især slaget om midtbanen med Oliver Abildgaard og Kenneth Skov, der spillede rigtig godt, siger cheftræner Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

Næste gang holdet skal i aktion er lørdag den 24. september kl. 15.00 på hjemmebane mod Holstebro Boldklub.