Justinussen-scoring gav fortjent sejr

7. maj 2012 kl. 18:21

Hjemmeholdet var således i fuld kontrol i hele opgøret og kom ikke ufortjent foran midtvejs i første halvleg.

Mathias Wichmann sendte en frisparksbold i gæsternes felt, hvor Nicholas Gotfredsen headede viderede til Pól Johannus Justinussen, der under mål kunne bringe AaB i front.

Især i defensiven stod AaB godt i opgøret, hvor makkerparret Nicholas Gotfredsen og Jakob Blåbjerg lukkede helt af for gæsterne i det centrale forsvar, mens Kasper Bøgelund på højre back spillede de første 45 minutter uden problemer.

I den anden ende af banen var der chancer til flere mål, og Rolf Toft kunne med lidt mere held have scoret yderligere et par gange for AaB, men slutfacit blev ved 1-0.

Med sejren rykker AaB op på førstepladsen i Reserveholdsligaens pulje 1, om end FC Midtjylland tirsdag kan tilbageerobre topplaceringen med en sejr over SønderjyskE.

For AaB’s vedkommende resterer én kamp i turneringen, når netop SønderjyskE gæster Hornevej mandag den 14. maj kl. 16.00.