Intens Danmarksseriedeler på Lystrup Idrætspark

19. oktober 2015 kl. 10:30

AaB kom bagud efter fem minutters spil, da modstanderen blev spillet fri på egen banehalvdel, og det straffede Lystrup. Efterfølgende fik AaB spillet sig mere og mere ind i kampen, og inden for kort tid havde AaB et skud på overliggeren og fire friløbere. Det blev dog ved 1-0 til Lystrup indtil pausen. I anden halvleg dominerede AaB kampen fra start. Efter fem minutter af anden halvleg blev der udlignet til 1-1 af Anders Lassen efter hjørnespark. Ti minutter og en del chancer efter tog Christian Bassogog en solotur i venstre side, og herefter skar han ind i banen og skød læderet i kassen. Dermed havde AaB bragt sig foran med 2-1. Fem minutter efter scoringen tog Bassogog en lignende dribletur, men denne gang blev han høstet og måtte udgå med en skade.

AaB havde flere direktører og et skud på overliggeren efterfølgende, men i det 91. minut var det Lystrup, der fik scoret og udlignet til 2-2 på et langskud, hvor et AaB-forsvar i overtal ikke fik presset boldholderen. AaB pressede på for at tilbageerobre føringen i overtiden, og kort inden slutfløjt måtte Lystrups målmand hive en feberredning op af hatten for at holde resultatet. Kampen endte således 2-2.

Cheftræner Kenneth Cortsen siger om kampen:

- Vi spillede i det store hele en god kamp, men alligevel tabte vi to point. Vi har syv til otte åbne chancer, som vi ikke scorer på, og så rammer vi overliggeren to gange. Derfor må vi sige, at vi mangler skarphed. Det er positivt, at vi kan skabe så mange chancer, men koncentrationen og beslutsomheden mangler i de afgørende øjeblikke. Man kan tale meget om proces, men den er kun vigtig, når du slår profit af den. Vi må også anerkende deres målmands indsats i kampen. Han var måske banens bedste.

Næste kamp er lørdag den 24. oktober kl. 16.00, hvor AaB gæster Aalborg Freja på Frejaparken.