Indendørs turnering en stor succes

18. januar 2014 kl. 19:51

Således dannede Aalborg Stadionhal 1 og 2 lørdag rammen om AaB’s turnering i indendørs fodbold for samarbejdspartnere.

Blot et af de 24 tilmeldte hold måtte melde afbud som følge af vejret, og de resterende 23 hold havde alle en forrygende dag, der blev indledt med fælles morgenmad inden turneringen blev skudt i gang kl. 10.00.

Amb _Cup2I de to haller blev handlingen på banen kommenteret af AaB-ambassadørerne Peter Skram og Mogens Jørgensen, mens Arkadens Fysioterapi stod klar med massage, is og behandling til de spillere der i løbet af dagen fik knubs og skrammer.

Også på tilskuerpladserne var der gang i den, og KT Electric løb på dagen med præmien for bedste fans.

Efter 36 indledende puljekampe, samt kvart- og semifinaler blev finalen en affære mellem Spar Nords afdeling i Nørresundby mod advokatfirmaet HjulmandKaptain, der på dagen havde fået et kendt ansigt med som gæstespiller i form af den tidligere AaB’er Kasper Bøgelund.

Det blev da også netop Bøgelund der i en forrygende finale leverende den afgørende scoring til 5-4 med mindre end 30 sekunder tilbage af opgøret.

Efter finalen blev der overrakt trøstpræmier til de tabende finalister, mens Superliga-spillerne Henrik Dalsgaard, Søren Frederiksen og Lukas Spalvis kunne overrække den flotte nye vandrepokal for turneringen til det vindende hold.

amb_cup_1Dagen blev afsluttet med en showkamp mellem et all-star hold af de bedste spillere fra de seks indledende puljer, der dystede mod spillere fra AaB’s ambassadørkorps. Her måtte AaB-holdet med blandt andet Torben Boye og Søren Larsen på banen se sig slået 4-1.

AaB vil gerne takke alle de mange deltagere for en rigtig god og underholdende dag. Der skal også lyde en stor tak til AaB’s ambassadørkorps for at stå for arrangementet, samt til Arkadens Fysioterapi for hjælp med behandling af deltagerne.

Endelig også en stor tak til samarbejdspartnerne Oddset, Kapselkongen.dk, McDonald’s og Aalborg Zoo for at levere spurtpræmier til turneringen.