Igen 3-3 for AaB

8. august 2011 kl. 21:07

I forhold til reservernes tidligere kampe i indeværende sæson blev indsatsen i Randers aldrig af prangende karakter.

AaB startede opgøret skidt, og hjemmeholdets Kasper Lynge kunne allerede i det femte minut passere AaB-målmand Carsten Christensen.

Kasper Kusk1Efterhånden kom AaB dog bedre med, og godt midtvejs i halvlegen fik Lucas Andersen udlignet på et flot langskud.

Et par minutter før pausen tog AaB også føringen, da Rasmus Würtz i en hurtig omstilling serverede læderet for den fremstormende Kasper Kusk, som efter en fin førsteberøring scorede til 2-1 med godt vristspark.

Som i første halvleg kom AaB dog igen dårligt fra land i anden halvdel af matchen, og Randers FC kunne både udligne og bringe sig i spidsen ved Kasper Lynge og Søren Holdgaard efter henholdsvis 60 og 65 minutter.

AaB fik imidlertid på ny greb om spillet, og Jakob Ahlmann kunne score et flot solomål 19 minutter før tid.

- Vi må sige, at præstationen i dag var på det jævne. Nogen gjorde det ok, mens det for andre ikke var godt nok. Lucas Andersen, Jakob Ahlmann og Kasper Kusk kan være mest tilfreds med indsatsen, lød det efterfølgende til aabsport.dk fra AaB’s assistenttræner Allan Kuhn.

Rasmus Würtz udgik som aftalt på forhånd efter en times spil.

AaB’s næste opgave i Reserveholdsturneringen er tirsdag i næste uge på udebane mod AGF.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje Nord, 2. spillerunde
Randers FC-AaB  3-3 (1-2)
5. min 1-0 Kasper Lynge, 24. min 1-1 Lucas Andersen, 43. min 1-2 Kasper Kusk, 60. min 2-2 Kasper Lynge, 65. min 3-2 Søren Holdgaard, 71. min 3-3 Jakob Ahlmann.