Helenius oplægger i dansk sejr

21. januar 2012 kl. 15:35

Dermed blev facit en sejr og to uafgjorte for Danmark ved Kings Cup og dermed en andenplads ved turneringen.

Lasse Nielsen2HB Køges Simon Makienok Christoffersen sendte danskerne på sejrskurs i det tiende minut, og Martin Spelmann fra AC Horsens øgede føringen til 2-0 efter 43 minutter.

Her var Lucas Andersen allerede på banen, da AaB’s stortalent i det 31. minut blev indskiftet for en skadet Tobias Mikkelsen.

Lasse Nielsens makker i midterforsvaret Andreas Bjelland begik syv minutter efter pausen et noget unødvendigt straffespark, så værterne kunne reducere.

Efter 81 minutter fik Lasse Nielsen og Lucas Andersen selskab på banen af Nicklas Helenius, som i tillægstiden headede Martin Ørnskov fra Silkeborg I.F. fri til scoring.

Umiddelbart forinden havde den thailandske keeper afværget en friløber til Lucas Andersen, der måske tøvede en anelse for længe med sin afslutning.