Hattrick af Frederiksen i første kamp

20. juni 2013 kl. 21:59

AaB kom endda bagud i Frejaparken, hvor tilskuerne nød en smuk sommeraften og således også hele seks scoringer.

freja1Trods en træningsmæssigt tung fysisk periode dominerede AaB stort fra første til sidste fløjt, og Jeppe Curth, Jakob Ahlmann, Henrik Dalsgaard og Andreas Bruhn havde alle nærgående forsøg, inden Thomas Augustinussen i det 14. minut hamrede læderet på overliggeren efter forarbejde fra Rolf Toft og Jeppe Curth.

Bare minuttet senere tog værterne imidlertid føringen, da et langt udspark medførte en misforståelse mellem AaB-forsvaret og målmand Carsten Christensen, så Mikkel Rømer kunne sende bolden over AaB-keeperen.

Udligningen kom seks minutter senere, da Anders Due frispillede Andreas Bruhn, som uselvisk alene med Aalborg Frejas målmand trillede bolden på tværs til Rolf Toft, der kunne skubbe kuglen i det tomme mål.

freja4I fortsættelsen havde Andreas Bruhn og Henrik Dalsgaard kvalificerede forsøg, før føringsmålet kom seks minutter før pausen, da Thomas Augustinussens snittede Christian Ryes høje fremlægning videre til Jeppe Curth, der konsekvent udnyttede muligheden med en tør afslutning.

Inden pausen var Henrik Dalsgaard igen på spil, og straks i anden halvleg kiksede Andreas Bruhn en stor mulighed tæt under mål.

AaB havde benyttet pausen til at skifte hele ni mand, og Søren Frederiksen var hurtig til at markere sig, da han bragte AaB på 3-1 efter Viktor Ahlmanns forarbejde.

Kasper Pedersen, Rasmus Würtz og Mathias Wichmann kunne alle have øget, inden sidstnævnte midtvejs i halvlegen frispillede Søren Frederiksen, der elegant rundede Freja-målmanden og scorede fra en spids vinkel.

Bare tre minutter senere blev det også 5-1, da Viktor Ahlmann fandt Søren Frederiksen, som klappede læderet utageligt i netmaskerne.

I slutfasen var der tilbud til Viktor Ahlmann, Rolf Toft og Rasmus Würtz, mens Nicolai Larsen i den modsatte ende leverede to flotte redninger.

I den kommende uge er der ingen kampe på programmet, hvorimod der venter to testkampe, når AaB ugen efter drager på træningslejr i Tyskland.

Matchfacts – opvisningskamp
Aalborg Freja-AaB  1-5 (1-2)
15. min 1-0 Mikkel Rømer, 21. min 1-1 Rolf Toft, 39. min 1-2 Jeppe Curth, 50. min 1-3 Søren Frederiksen, 67. min 1-4 Søren Frederiksen, 70. min 1-5 Søren Frederiksen.

AaB (4-4-2): Carsten Christensen (46: Nicolai Larsen), Henrik Dalsgaard (46: Stefan Kahr), Kasper Pedersen, Lasse Nielsen (46: Kenneth Emil Petersen), Jakob Ahlmann (46: Jakob Blåbjerg), Andreas Bruhn (82: Rolf Toft), Thomas Augustinussen (46: Rasmus Würtz), Christian Rye (46: Patrick Kristensen), Anders Due (46: Mathias Wichmann), Jeppe Curth (46: Søren Frederiksen), Rolf Toft (46: Viktor Ahlmann).