Grønning matchvinder i reserve-sejr

16. august 2016 kl. 16:00

AaB skulle tirsdag eftermiddag forsøge at følge op på den gode start i Reserveholdsturneringen, der i sidste måned var blevet indledt med en 8-1-sejr over AC Horsens.

EfB_Flores01

Peruvianske Edison Flores var blandt de startende elleve og skulle vise sig at få en nøglerolle undervejs i kampen.

Efter en meget jævnbyrdig start kom AaB mere på bolden og fik overtaget, og efter ti minutter var Rasmus Thellufsen i to omgange tæt på at få netmaskerne i bevægelse. Første forsøg var for tæt på målmanden, og det andet sneg sig forbi venstre stolpe. Gilli Rólantsson var efter et kvarter også kun en anelse fra at sende bolden op i krogen, ligesom Robert Kakeeto også fik testet Randers-keeperen fra distancen i flere omgange.

Værterne fra Randers havde enkelte fremstød, men nåede ikke frem til deciderede muligheder, mens AaB’erne blev ved med at komme til skud.

Randers’ første skud på mål kom i det 33. minut, hvor Marvin Pourié tog skuddet langt udefra, men Carsten Christensen i AaB-målet havde ikke problemer med at opfange bolden.

Kort efter åbnede Edison Flores forsvaret op med en stikning til Gilli Rólantsson, og færingen fik afsluttet godt og fremtvunget en ripost, som Sebastian Grønning med lidt mere held havde fået i kassen.

Muligheder var der nok af for AaB. Edison Flores og Bardhec Bytyqi havde efterfølgende også kvalificerede skud, men begge sneg sig forbi målet.

Kort inden pausen fik AaB udnyttet én af de mange muligheder, der denne gang udviklede sig til et pragtmål. Edison Flores kombinerede sig flot igennem med Gilli Rólantsson og Rasmus Thellufsen som spilstationer, og den tekniske peruvianer lagde til sidst bolden præcist i panden på Sebastian Grønning, der headede den op i krogen til 0-1.

Grønning2

I anden halvleg kom værterne aggressivt ud, og Marvin Pourié havde et fint forsøg efter fem minutter.

AaB kom et kvarter inde i halvlegen også til en stor mulighed, da Joakim Mæhle blev spillet fri foran mål, men målmanden vandt duellen.

Edison Flores blev lidt senere sendt i et overlap af Gilli Rólantsson, og Flores trak ind i banen og fandt målscorer Sebastian Grønning, der denne gang sendte bolden over mål.

Med knap et kvarter igen kom værterne til deres største mulighed i kampen, da Brandur Hendriksson steg til vejrs på et indlæg, men forsøget gik forbi mål.

Indskiftede Jannik Pohl, der til sidst i kampen fik sine første spilminutter i et stykke tid efter at have været ude med kyssesyge, nåede at få sat et fint hovedstød ind mod mål, inden dommeren fløjtede opgøret af, der altså sluttede 1-0 til AaB efter Sebastian Grønnings scoring kort inden pausen.

AaB-reserverne har dermed hentet to sejre af to mulige i Reserveholdsturneringen indtil videre.

Næste udfordring for holdet er hjemmekampen mod AGF-reserverne. En kamp, der spilles på Nordjyske Arena mandag den 22. august kl. 14.00.

Matchfacts – Reserveholdstureneringen, 2. spillerunde
Randers FC-AaB 0-1 (0-1)
44. min 0-1 Sebastian Grønning