Fuld spilletid til Thomsen i U/21-nederlag

20. juni 2015 kl. 22:35

For anden kamp i træk havde U/21-landstræner Jess Thorup således valgt Nicolaj Thomsen blandt de 11 startende spillere, og den plads udfyldte AaB’eren i samtlige kampens 90 minutter.

Efter en jævnbyrdig åbning på kampen fik tyskerne scoret først, da Kevin Volland kort efter den halve time gjorde det til 1-0.

Selvsamme Volland øgede to minutter inde i anden halvleg til 2-0, mens holdkammerat Mathias Ginter efter 53 minutter bragte Tyskland på 3-0.

Derved blev det og det danske U/21-landshold skal nu ud i en knald-eller-fald kamp mod Serbien i sidste kamp i puljespillet på tirsdag. En sejr vil betyde avancement til semifinalerne, samt kvalifikation til OL i 2016 i Brasilien, mens et nederlag vil betyde farvel til slutrunden.