Fuld spilletid til Thomsen i 6-0 sejr

7. september 2013 kl. 11:13

4_traening 10Således kom Danmark planmæssigt foran 1-0 allerede efter syv minutters spil, hvorefter der var tale om en ekspeditionssag mod et tamt hold fra Andorra.

Danmarks sjette og sidste mål blev i øvrigt sat ind af den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen på en flot detalje.

Yderligere fem andre AaB’ere var også i aktion med deres landshold fredag aften.

Hallur Hansson spillede 80 minutter for Færøerne, der på udebane tabte 2-1 til værterne fra Kazakhstan i VM-kvalifikationsgruppe C. Færingerne kom foran 1-0 i kampen, men fem minutter inde i anden halvleg udlignede Kazakhstan, hvorefter Hallur Hansson i tilgift blev tildelt et gult kort. Små ti minutter senere faldt kampens sidste scoring til 2-1 til hjemmeholdet.

I Litaeun tabte Lukas Spalvis og Litauens U/21-landshold 1-0 til Finland, mens det danske U/18-landshold med Jannik Pohl i truppen spillede 2-2 på udebane mod Schweiz.

Endelig måtte det danske U/19-landshold med Jakob Blåbjerg og Viktor Ahlmann i truppen se sig slået 3-1 af gæsterne fra Norge på Brøndby Stadion.