Flot AaB-sejr i Køge

27. februar 2012 kl. 17:11

Således fik AaB en optimal start på forårets ti spillerunder i Pulje 1, hvor der kæmpes om det danske mesterskab.

por4AaB kom endda bagud efter et kvarters spil, men bare to minutter senere var udligningen en realitet, da en hjørnesparksbold fra Kasper Kusk blev snittet videre af Jeppe Curth til området ved den bageste stolpe, hvor Nicholas Gotfredsen flugtede bolden i mål.

Kort før pausen bragte AaB sig foran, da Rolf Toft frispillede Jeppe Curth, der sikkert udplacerede hjemmeholdets målmand.

Med 20 minutter igen fik HB Køge imidlertid udlignet, da et frisparksindlæg blev headet forbi AaB-keeper Carsten Christensen.

Sejrsmålet til AaB faldt fire minutter før tid, hvor indskiftede Frederik Børsting fandt Rolf Toft, der sendte læderet videre til ligeledes indskiftede Mads Kaalund, som blev bremset ureglementeret i straffesparksfeltet.

Fra straffesparkspletten var Kayke sikkerheden selv, men da Kasper Kusk havde bevæget sig for hurtigt ind i feltet, måtte forsøget gøres om, hvorfor Kayke blot sendte bolden i mål ved den modsatte stolpe.

Næste udfordring for AaB’s reserver er hjemmekampen mod Brøndby I.F. på mandag.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 1. spillerunde
HB Køge-AaB  2-3 (1-2)
15. min 1-0, 17. min 1-1 Nicholas Gotfredsen, 44. min 1-2 Jeppe Curth, 70. min 2-2, 86. min 2-3 Kayke.