Due og Toft nettede i komfortabel AaB-sejr

3. februar 2013 kl. 13:48

En lige og både tempo- og chancefattig første halvleg blev afløst af fine 45 minutter, og AaB-sejren kunne snildt være blevet større.

hjø1Første AaB-forsøg stod Mathias Wichmann for efter syv minutter i den jævnbyrdige indledning, hvor også gæstespilleren Mads Rodriguez Sørensen havde en nærgående afslutning.

I det 34. minut reddede Nicolai Larsen ved roden af den ene stolpe FC Hjørrings farligste forsøg i dysten, mens Kasper Kusk øjeblikket efter sendte AaB’s hidtil bedste afslutning fladt forbi fjerneste opstander.

Mod slutningen af halvlegen overtog AaB styringen, og den udvikling blev endnu mere markant fra anden halvlegs start.

Føringsmålet kom efter 51 minutter, hvor Patrick Kristensens perfekte bold fornemt blev headet i netmaskerne af Anders Due.

Søren Frederiksen leverede et aldeles fint indtryk, og ligeledes så Nicklas Helenius skarp ud efter træningslejren med ligalandsholdet.

hjø9Både Helenius og Rolf Toft havde udmærkede afslutninger, inden Jakob Ahlmann i det 73. minut fra få meter tordnede en kæmpe chance over mål efter nydeligt oplæg fra Anders Due.

2-0 træfferen kom dog fem minutter senere, da et fremragende angreb med Nicklas Helenius og Rasmus Würtz som stationer endte med, at Rolf Toft kunne skubbe Patrick Kristensens tværbold over mållinien.

Herfra blev sejren uden problemer styret i land.

AaB’s fjerde testkamp spilles på fredag i Aalborg mod Viborg F.F., som i fredags besejrede AC Horsens.

Matchfacts – testkamp
FC Hjørring-AaB  0-2 (0-0)
51. min 0-1 Anders Due, 78. min 0-2 Rolf Toft.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen (46: Carsten Christensen), Henrik Dalsgaard (46: Patrick Kristensen), Rasmus Thelander (46: Kenneth Emil Petersen), Lasse Nielsen (61: Kasper Pedersen), Jakob Ahlmann, Kasper Kusk (46: Søren Frederiksen), Thomas Augustinussen (46: Rasmus Würtz), Mathias Wichmann (46: Hallur Hansson), Mads Rodriguez Sørensen (46: Anders Due), Jeppe Curth (46: Nicklas Helenius), Kayke (46: Rolf Toft).