Dalsgaard og Toft igen på pletten for reserverne

27. september 2011 kl. 18:16

Mod et Viborg-mandskab med blandt andre Razak Pimpong, Dennis Høegh, Eduardo Delani og Jeff Mensah i opstillingen var første halvleg en jævnbyrdig affære.

Henrik-Dalsgaard-1Tættest på scoring var dog AaB i det 24. minut, da Jakob Ahlmann helflugtede Nicolaj Thomsens indlæg på overliggeren.

Dennis Høegh nåede efterfølgende at teste AaB-keeper Carsten Christensen, før Rolf Toft få øjeblikke senere headede Jakob Ahlmanns præcise indlæg i netmaskerne.

Viborg F.F. sluttede halvlegen bedst, og Razak Pimpong var alene igennem, men sendte læderet fladt forbi den fjerneste opstander.

Anden halvleg blev derimod en ensidig forestilling, med AaB med initiativet fra første til sidste minut.

2-0 træfferen kom efter knap en time, hvor Henrik Dalsgaard kontrolleret flugtede Mathias Wichmanns hjørnesparksbold i mål.

Bare fire minutter senere blev sejren endegyldigt slået fast, da Henrik Dalsgaard efter et regulært powerplay med adskillige AaB-berøringer headede Luchos bold fra venstre i nettet.

Henrik Dalsgaard står dermed noteret for otte mål i de første seks kampe i Reserveholdsturneringen, hvor Rolf Toft ligeledes har bidraget med fem fuldtræffere.

Næste opgave for AaB er udekampen mod Silkeborg I.F. mandag den 17. oktober.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, 6. spillerunde
AaB-Viborg F.F.  3-0 (1-0)
27. min 1-0 Rolf Toft, 59. min 2-0 Henrik Dalsgaard, 63. min 3-0 Henrik Dalsgaard.