Bruhn og Viktor Ahlmann sikrede andenplads

29. april 2014 kl. 16:27

Kun FC København har i forårets seks kampe hentet to point flere end AaB’s 14 for fire sejre og to uafgjorte.

AB2Mod et på papiret stærkt Esbjerg-hold kontrollerede AaB kampen, og i første halvleg var der muligheder til både Søren Frederiksen og gæstespilleren fra Vendsyssel F.F. Christoffer Hansen.

Esbjerg havde også sine muligheder i første halvleg, mens AaB’s dominans blev udtalt efter pausen.

Føringsmålet kom i det 54. minut, da Gilli Sørensens glimrende indlæg blev headet i netmaskerne ved den bageste stolpe af Andreas Bruhn.

Et kvarter senere stod Andreas Bruhn selv for oplægget til 2-0 målet, da han gjorde forarbejdet for Viktor Ahlmann, som efter en god dribling sikkert afsluttede forbi esbjergensernes keeper.

Vestjyderne kunne mod slutfasen have bragt spænding ind i opgøret, men målmand Carsten Christensen reddede flot, da AaB-forsvaret ni minutter før tid var spillet tyndt.

I stedet kunne AaB have cementeret sejren yderligere, men Christoffer Hansens skud blev blokeret.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 6. spillerunde
AaB-Esbjerg  2-0 (0-0)
54. min 1-0 Andreas Bruhn, 70. min 2-0 Viktor Ahlmann.