Begge AaB-hold videre ved Dallas Cup

28. marts 2013 kl. 15:39

Dallascup1I en særdeles tætspillet kamp var det Viktor Ahlmann der efter 20 minutters spil bragte AaB’s U/19-mandskab i front 1-0 i den sidste puljekamp mod mexicanske Tigres.

Trods et par store AaB-tilbud i anden halvleg, var det mexicanerne der sad på det meste i resten af kampen.

Godt forsvars- og målmandsspil betød dog, at de rød-hvide kunne trække en sejr og tre point i land, hvilket samtidig giver adgang til semifinalerne ved Dallas Cup.

De øvrige tre hold der fortsat er med i turneringen er Fulham FC, brasilianske Fluminense FC, samt det japanske mesterhold fra Kashiwa Reysol.

Sidstnævnte bliver AaB's modstander i et opgør der spilles kl. 23.00 dansk tid og kan følges direkte på kicktv.com.

Via samme link kan man i øvrigt gense hele U/19-holdets opgør mod Tigres.

For AaB’s U/17-hold bød torsdagen også på sidste puljekamp, hvor det syd-californiske hold DMS11 var modstanderen.

Emil B. Pedersen sendte AaB i front, men DMS11 udlignede senere i kampen på et straffespark.

Resultatet var dog nok til også at sikre U/17-holdet avancement til kvartfinalerne i turneringen, hvor man fredag kl. 19.30 dansk tid møder TSF Ginga fra New Jersey.