Bassogog på tavlen for Cameroun

5. januar 2017 kl. 17:10

Christian Bassogog forbereder sig disse dage til Africa Cup of Nations sammen med det camerounske landshold, og i den forbindelse blev formen testet af med et opgør mod DR Congo i Yaoundé i Cameroun torsdag eftermiddag.

CB14

AaB-spidsen var i opstillingen fra start for Cameroun, og han kvitterede med et perlemål til 2-0 i det 66. minut.

Bassogog søgte ind i banen fra højre side og satte sin mand med et hurtigt træk. Herefter hev han én de flottere afslutninger frem.

Med indersiden krøllede han bolden helt op i hjørnet uden chance for Nicaise Kudimbana i DR Congos mål.

Dermed sikrede han den samlede sejr på 2-0, inden han lod sig udskifte et kvarter før tid. Montreal Impacts Ambroise Oyongo havde forinden gjort det til 1-0 i starten af første halvleg.

Christian Bassogog og Cameroun her endnu en testkamp på tirsdag mod Zimbabwe, inden Burkina Faso er første modstander i Africa Cup of Nations den lørdag den 14. januar.

Bassogogs mål blev scoret i hans blot anden optræden for Camerouns A-landshold.

Du kan se Christian Bassogogs flotte scoring her.