Bærtelsen tabte med U/17-landsholdet

1. oktober 2016 kl. 12:50

I den anden af tre EM-kvalifikationskampe mødte U/17-landsholdet Ungarn på Csakvar Varosi Stadium i Ungarn, og AaB-talentet Anders Bærtelsen startede på banen for Danmark.

Han kunne se sit hold have gode muligheder i starten af kampen, og det blev også til en dansk føring efter 24 minutter.

Kort før pausen fik den unge AaB'er en ærgerlig hovedrolle, da han var hurtig til at opfange en ungarsk spiller, der kom alene igennem. Han så sig nødsaget til at trække håndbremsen, hvilket blev takseret til et straffespark og en udvisning.

Ungarerne omsatte straffesparket til en udligning, og de fik bragt sig yderligere foran med to inden slutfløjt på blandt andet endnu et straffespark, hvorfor det blev til et dansk nederlag med 3-1.

På mandag kl. 15.00 gælder den sidste EM-kvalifikationskamp i denne omgang, hvor modstanderen hedder Liechtenstein. Kampen spilles ligesom fredagens kamp på Csakvar Varosi Stadium, hvor Anders Bærtelsen må sidde over på grund af karantæne.