Ahlmann på tavlen for U/17-landsholdet

23. marts 2012 kl. 12:21

Den vigtige EM-kvalifikationskamp var den anden af i alt tre kampe, der spilles i Glasgow i Skotland.

Efter 2-2 mod Island i første kamp, hvor begge AaB’ere var med fra start, var Danmark således tvunget til sejr over Litauen torsdag aften.

Her blev det til fuld spilletid til både Viktor Ahlmann og Jakob Blåbjerg, endda med førstnævnte i rollen som målscorer til Danmarks 3-0 føring kort før pausen.

Den føring blev forsvaret i anden halvleg, hvor Litauen blot formåede at score en enkelt gang.

Dermed er der lagt op til en spændende afslutning mod værterne fra Skotland søndag, hvor en sejr vil sende U/17-landsholdet til EM.

Her må landstræner Thomas Frank dog se bort fra Viktor Ahlmann, der er i karantæne efter at have indkasseret sit andet gule kort i turneringen i kampen mod Litauen.