AaB's reserver storsejrede i Viborg

8. september 2014 kl. 17:35

Dermed hentede AaB sin anden sejr af to mulige i denne sæson.

Søren Frederiksen1AaB dominerede opgøret fra først til sidst, og føringsmålet kom allerede i det fjerde minut, hvor Viktor Ahlmann klinisk afsluttede Andreas Bruhns forarbejde.

Tre minutter senere havde Viborg F.F. sin største chance i kampen, men AaB-keeper Carsten Christensen leverede en fornem fodparade på forsøget fra Aleksandr Stankov.

Syv minutter før pausen fordoblede AaB føringen, da Søren Frederiksen nærmest kunne løbe Henrik Dalsgaards præcise flade pasning fra højre ind i mål, og Søren Frederiksen øgede i det 55. minut også til 3-0 på straffespark, da Andreas Bruhn var blevet nedlagt efter nydeligt oplæg fra Viktor Ahlmann.

To minutter før tid cementerede Viktor Ahlmann den overbevisende sejr, da han udnyttede en pasning fra den indskiftede U/19 Liga-spiller Johan Ejsing, som i øvrigt i opgørets sidste minut headede på overliggeren.

AaB’s næste opgave i Reserveholdsturneringen er udekampen mod Hobro om en uge.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 2. spillerunde
Viborg F.F.-AaB  0-4 (0-2)
4. min 0-1 Viktor Ahlmann, 38. min 0-2 Søren Frederiksen, 55. min 0-3 Søren Frederiksen, 88. min 0-4 Viktor Ahlmann.