AaB sikrer sig offensivspiller i Austria Wien

13. maj 2016 kl. 07:44

Marco Meilinger fik sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men blev i første omgang udlejet to sæsoner til SV Ried – ligeledes i den østrigske Bundesliga – hvor det blev til 11 scoringer i 76 kampe, inden Meilinger returnerede til FC Red Bull Salzburg og bidrog i 27 betydende opgør i klubbens The Double-sæson 2013/2014.

Marco Meilinger1Herfra valgte Marco Meilinger at skrive kontrakt med en anden østrigsk topklub FK Austria Wien, hvor det i de seneste to sæsoner foreløbig er blevet til 57 optrædener.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over aftalen:

- Marco Meilinger er en spændende spiller, som vi har fulgt i et stykke tid, og vi er meget tilfredse med, at han har valgt AaB som sin nye klub.

- Marco har en veludviklet venstrefod og er som udgangspunkt bedst på kanten, hvor hans hurtighed og driblefærdigheder kan komme til udtryk sammen med hans fine blik for spillet, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Vi ser Marco Meilinger som en forstærkning til vores nuværende trup, og med tilgangen af ham får vores offensiv yderligere facetter at byde ind med fra den kommende sæson.

Marco Meilinger, der er noteret for 13 U-landskampe for Østrig, ser ligeledes frem til sin ankomst til Aalborg og AaB:

- AaB er en stor klub i Danmark, og Lars Søndergaard (AaB’s cheftræner, red.)  og Allan Gaarde gjorde et godt indtryk, da jeg mødtes med dem i Østrig.

- Jeg kender til AaB som en klub, der som oftest er en del af toppen i dansk fodbold, og jeg glæder mig til min nye spændende udfordring i Danmark, siger Marco Meilinger.

- Forhåbentlig kan jeg blive en endnu bedre fodboldspiller i AaB og hjælpe holdet til gode resultater. Det er selvfølgelig ambitionen, konstaterer Marco Meilinger, der således tiltræder i AaB efter sommerferien.

Marco Meilinger får trøje nummer 20 i AaB.