AaB-reserverne ordnede Silkeborg

8. oktober 2012 kl. 19:17

De første 45 minutter var AaB'erne langt fra det ønskede niveau, og i en rodet halvleg var det småt med chancerne.

Første scoring faldt således cirka 10 minutter efter pausen, da Rolf Toft i en rigtig god omstilling fik spillet indskiftede Victor Ahlmann fri i straffesparksfeltet.

Her blev Ahlmann på ulovlig vis nedlagt og konsekvensen blev straffespark til AaB, samt rødt kort til Silkeborg-spilleren.

Nicolaj Thomsen misbrugte dog straffesparket, men scorede på riposten og sendte AaB i front 1-0.

Herefter overtog AaB for alvor initiativet, og kort efter blev det også 2-0 til gæsterne,

Fremragende pasningsspil imellem Patrick Kristensen og Kasper Bøgelund endte med sidstnævnte fri på baglinjen, hvorfra bolden blev serveret skråt bagud til Sergen Inekci, der sikkert scorede.

Med en mand i overtal i resten af kampen holdt AaB hjemmeholdet fra muligheder og kunne rejse hjem med en fortjent sejr i bagagen.

Næste kamp for reserverne spilles 22. oktober, når Randers FC gæster Hornevej.