AaB-reserverne ordnede Randers

31. oktober 2011 kl. 17:27

Lucas3AaB-reserverne er således fortsat ubesejret efter ni spillerunder af Reserveligaen, hvor man i dagens kamp satte sig på kampen straks fra start.

Lucas Andersen var allerede efter ni minutter tæt på at bringe AaB i front efter en soloaktion, men afslutningen sad lige på gæsternes keeper. I modsatte ende voldte tre Randers-hjørnespark ikke problemer, og i stedet kom AaB foran 1-0 i 17. minut.

Et hurtigt opspil på venstre kant endte med et indlæg til fjerneste stolp fra Kasper Kusk, hvor Rolf Toft dukkede op og sikkert headede AaB i front.

Føringen blev fordoblet tre minutter senere, da en flot kombination efter et hjørnespark endte med et nyt indlæg til fjerneste stolpe. Afsender var Lucas Andersen og modtager var Nicklas Helenius, der flot headede læderet i nettet til 2-0.

AaB var generelt bedst på bolden og virkede klart som teknisk mest velfunderede af de to mandskaber. Alligevel reducerede gæsterne kort efter den halve time, da Lucho blev overspillet og en Randers-spiller slap alene igennem med Carsten Christensen.

To-målsføringen blev dog genetableret kort efter, da et flot opspil endte med et stolpeskud fra Nicklas Helenius, hvorefter Rolf Toft fik tacklet bolden i nettet.

I anden halvleg kom der gang i AaB-udskiftningerne og i løbet de sidste 45 minutter forlod såvel Louay Chanko, Kenneth Emil Petersen, Nicklas Helenius, Jacob Barrett og Mathias Wichmann banen.

Alligevel kunne AaB bringe sig foran 4-1 med et kvarter tilbage af kampen, da Kasper Kusk fra midten af straffesparksfeltet headede Daniel Moths indlæg i nettet.

Et klumpspil efter hjørnespark gav Randers endnu en reducering, men mere blev det ikke til og AaB kunne sikkert køre den femte af fem mulige sejre på eget græs i denne sæson hjem.

Efterårets sidste udfordring for reserveholdet spilles tirsdag den 15. november på udebane mod FC Midtjylland.

Matchfacts Reserveligaen, pulje nord, 9. spillerunde

AaB-Randers FC 4-2 (3-1)

17. minut 1-0 Rolf Toft

20. minut 2-0 Nicklas Helenius

31. minut 2-1

35. minut 3-1 Rolf Toft

71. minut 4-1 Kasper Kusk