AaB-reserver tilbage på sejrssporet

17. oktober 2016 kl. 15:17

Efter tre nederlag på stribe var det godt for både tabellen og moralen at komme tilbage på vinderkurs, hvilket skete fuldt fortjent.

CB11AC Horsens havde ganske vist opgørets første mulighed, da AaB-forsvaret efter 14 minutter fik blokeret fra tæt hold, men seks minutter senere kom AaB i foran, da Jakob Ahlmann efter et velkendt gennembrud blev nedlagt i straffesparksfeltet, hvilket gav Christian Bassogog mulighed for at score sikkert fra pletten.

Herfra var AaB i fuldstændig kontrol, og der var gode chancer til både Frederik Børsting og Rasmus Thellufsen, inden førstnævnte i det 36. minut med en nydelig pasning frispillede sidstnævnte, der sikkert udplacerede udeholdets keeper til 2-0.

To minutter inde i anden halvleg var Christian Bassogog tæt på yderligere at øge føringen, mens et AC Horsens-forsøg i den modsatte ende tog opstanderen.

I fortsættelsen var både Christian Bassogog og indskiftede Marco Ramkilde nærgående for AaB, mens målmand Carsten Christensen efter knap en times spil måtte i aktion med en god redning.

Intensiteten og niveauet fadede i slutfasen noget ud, men AC Horsens var i yderligere to tilfælde tæt på en reducering.

AaB’s næste kamp i Reserveholdsturneringen er på udebane mod Silkeborg I.F. 31. oktober.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 7. spillerunde
AaB-AC Horsens  2-0 (2-0)
20. min 1-0 Christian Bassogog, 36. min 2-0 Rasmus Thellufsen.