AaB-reserver tabte i Herning

3. maj 2011 kl. 19:50

Ikke meget hang sammen for AaB i opgørets første 20-25 minutter, men det var trods alt positivt, at værterne – bortset fra en mulighed i det første minut – blev holdt fra de store chancer.

Jens-Kristian-SørensenRonnie Schwartz forsøgte sig for AaB, inden samme spiller i fri position i det 29. minut flugtede forarbejdet fra Ibekwe Chijioke langt over mål.

Seks minutter senere tog AaB alligevel føringen, da Jens-Kristian Sørensen headede Daniel Christensens hjørnesparksbold i netmaskerne.

Bare to minutter efter gav en uheldig aktion fra målscorer Sørensen imidlertid de unge FC Midtjylland-tropper plads til at udligne hos AaB-målmand Nicolai Larsen.

Som aftalt på forhånd udgik i pausen Kasper Bøgelund og en velspillende Dennis Marshall, men trods den umiddelbare svækkelse kom AaB godt fra land i anden halvleg.

I det 51. minut var det således tæt på et nyt føringsmål, da Ibekwe Chijioke igen fandt Ronnie Schwartz, hvis hovedstød blev reddet fint af værternes bageste skanse.

Som halvlegen skred frem pressede AaB mere og mere på for en afgørelse, og Nicklas Helenius fik afværget en afslutning på selve mållinien af en FCM-forsvarer.

Syv minutter før tid kom AaB’s vel nok største tilbud i matchen, da Kasper Kusk fik en friløber, men en svag afslutning gik lige på målmanden.

Med AaB’s hårde satsning i slutfasen opstod der chancer den anden vej, og på en af disse blev læderet sendt flot op i det ene målhjørne, hvorfor AaB inden sidste spillerunde er to point efter Brøndby I.F. og FC København, der imidlertid mødes.

AaB slutter af på mandag på hjemmebane mod AC Horsens.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen
FC Midtjylland-AaB  2-1 (1-1)
35. min 0-1 Jens-Kristian Sørensen, 37. min 1-1, 89. min 2-1.