AaB-reserver sejrede mod Esbjerg

14. marts 2016 kl. 16:45

AaB’s hold i Reserveholdsturneringen fik i løbet af efteråret sikret sig en suveræn førsteplads i turneringens Gruppe 3, hvor det blev til 21 point efter otte kampe. Den præstation sikrede holdet deltagelse i forårets Mesterskabsslutspil.

Slutspillet blev mandag eftermiddag indledt med en hjemmekamp mod Esbjerg. Her blev gæsterne besejret med 2-0 på Aalborg Changs kunstgræsbane ved Provstejorden efter to scoringer af Mathias Thrane. Flere af AaB’s U/19 Ligaspillere kom desuden i spil i kampen, hvor der var blevet plads til Bardhec Bytyqi og Morten Rokkedal i startopstillingen samt Joakim Mæhle, Sebastian Grønning, Rasmus Thellufsen og Oliver Knudsen på bænken.

Første scoring faldt efter 32 minutters spil. Et Esbjerg-opspil blev brudt, og AaB fangede gæsterne i en hurtig omstilling, hvor Mathias Thrane til sidst kunne sætte bolden ind til AaB-føring på 1-0.

Kort inden havde Andreas Bruhn også haft en stor mulighed, men her blev det ikke til scoring.

Midt i anden halvleg kunne Thrane udbygge AaB-føringen. Endnu en gang var det en omstilling, der gav gevinst for AaB, da Mathias Thrane kunne sætte sin anden scoring ind.

I anden halvleg havde Esbjerg deres eneste store mulighed i kampen, og Jannik Pohl fik en friløber, der kunne have udbygget AaB-føringen, men det blev ved 2-0 til et velspillende AaB-hold, der kunne have vundet med mere med den sidste skarphed i de afgørende situationer.

AaB fik dermed taget godt hul på Mesterskabsslutspillet, der fortsættes tirsdag den 29. marts kl. 14.00, hvor holdet spiller næste opgør i slutspillet ude mod Randers FC på BioNutria Park.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Mesterskabsslutspil, 1. spillerunde
AaB-Esbjerg 2-0 (1-0)
32. min 1-0 Mathias Thrane, 65. min 2-0 Mathias Thrane.