AaB klar til næstsidste testkamp

20. februar 2011 kl. 20:44
Søndag blev benyttet til et enkelt træningspas i Antequera, og i morgen gælder det så mødet med de litauiske mestre fra FK Ekranas.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgaven.

- Slutproduktet må jo gerne blive det samme som i torsdags (3-2 over FC Metalurh Zaporizhya, red.) i form af en sejr, men især opspilsmæssigt er der ting, der gerne skulle blive bedre.

- Desuden vil vi gerne holde nullet, og forhåbentlig kan vi komme med noget af den friskhed, som vi savnede i den første kamp hernede, siger Kent Nielsen til aabsport.dk.

- Dette vil så også betyde, at der i hvert fald i de første 60-75 minutter ikke bliver foretaget samme antal ind- og udskiftninger, men nu må vi se, hvordan kampen forløber mod et hold, som vi ikke kender så meget til, fortæller Kent Nielsen, der er meget tilfreds med AaB’s første otte dage i Spanien.

- Vi kan ikke klage. Hotellet er funktionelt, og træningsfaciliteterne er i særklasse, og så glæder vi os over, at vi bort set fra de hjemvendte Kenneth Emil (Petersen, red.) og (Henrik, red.) Dalsgaard har hele truppen klar.

- Som hold og som trup er det dét arbejde, der er blevet lavet siden træningsstarten i begyndelsen af januar, som vi skal bruge som ballast igennem foråret. Fysisk er vi hvor, vi skal være, konstaterer Kent Nielsen.

Morgendagens testkamp spilles kl. 16.00 på La Cala Golf Resort i byen Mijas ikke langt fra Malaga.