AaB kæmper for fjerdepladsen

21. februar 2011 kl. 10:47

Således vil en fjerdeplads ikke blot betyde et sportsligt mere attraktivt udgangspunkt, men også at man vil tage ét point med over til det kommende mellemspil, der afvikles i puljer med ude- og hjemmekampe mod to øvrige modstandere.

Med en fjerdeplads vil modstanderne i mellemspillet blive SønderjyskE og Rødovre, mens en femteplads vil betyde kampe mod Herning og Frederikshavn. Med en sejr i aften er AaB sikret fjerdepladsen, mens et nederlag kun vil være nok såfremt Hvidovre ikke sejrer over Rødovre på egen is.

Aftenens opgave bliver dog ikke let mod et SønderjyskE-mandskab, der udover at have sikret sig førstepladsen i grundspillet, for nylig besejrede AaB to gange i henholdsvis AL-Bank Cup-finalen, samt i AL-Bank Ligaen.

Begge opgør var tætte et-målssejre til sønderjyderne og generelt har de indbyrdes dyster været jævnbyrdige hele sæsonen med intet mindre end fire et-målssejre til SønderjyskE, samt en 8-6 sejr i premieren.

AaB har dermed endnu den første sejr til gode mod de regerende mestre, men med en stigende formkurve, samt sejre i de to seneste opgør i bagagen, tegner alt til endnu et intenst brag mandag aften, hvor udfaldet kan gå begge veje.

Der er kampstart kl. 19.30 i SE Arena i Vojens. Aftenens dyst kan også følges direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.15.