29.157 kr. indsamlet på Nordjyske Arena

30. september 2015 kl. 10:20

AaB spillede sig tirsdag aften videre til DBU Pokalens ottendedelsfinaler med en sejr på 4-0 over Lystrup I.F. Til kampen var der frivillig entré. Dermed kunne fansene gratis komme ind til kampen, men ved indgangene på Nordjyske Arena var der mulighed for at donere til ECA’s (European Club Association) velgørenhedsinitiativ ”90 minutes for hope”.

SS3Der blev sammenlagt doneret 29.157 kr. af de 3.407 tilskuere til kampen. Pengene går ubeskåret til velgørenhedsorganisationer, der har speciale i at hjælpe flygtninge i nød. ECA fordeler således pengene blandt respekterede organisationer.

- Vi er glade for, at så mange mennesker valgte at bakke op om vores initiativ, og de 29.157 kr. vil nu blive overført til ECA’s indsamling, fortæller AaB’s administrerende direktør, Stephan Schors, til aabsport.dk.

AaB donerer i forvejen via Hele Nordjyllands Håndsrækning 1 kr. pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligakampe på Nordjyske Arena. Pengene går ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland, og det kan være foreninger, væresteder, behandlingscentre eller andre ting, der hverken har politisk eller kommerciel karakter. I efteråret 2015 går Hele Nordjyllands Håndsrækning til The Back To Life Project, som allerede er sikret en donation på 38.346 kr. efter sæsonens første fem hjemmekampe.

Næste hjemmekamp for AaB er på søndag kl. 13.30, hvor SønderjyskE kommer på besøg på Nordjyske Arena.

Du kan købe billet til kampen i forsalg her.

'