Jørgensen-hattrick i solid sejr

29. september 2024 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Søndagskampen på Aalborg Portland Park bød på et hattrick af anfører Mathias Jørgensen og en sejr på 3-0 over Sønderjyske Fodbold. 

Fra første fløjt var vi mest på bolden, men spillet bølgede fra ende til ende med muligheder i begge felter. De første par minutter bød på et afrettet AaB-indlæg, som gik i sidenettet, inden Mads Agger i modsatte ende sparkede forbi bolden på en god .

Et godt gennembrud på højrekanten første efter otte minutter til et indlæg fra Kasper Jørgensen mod Jubril Adedeji, som flot tog bolden ned med brystet og flugtede lige over målet. Herefter fulgte et forkølet forsøg fra Ebube Duru efter et Sønderjyske-hjørne, og efter knap et kvarters spil sparkede Sefer Emini et sønderjysk kontraangreb over taget på Vesttribunen. 

I 20. minut fandt en stikning fra Melker Widell vej til Mathias Jørgensen, der satte turboen på og trak ind i feltet, hvorfra han fik sit forøg blokeret. I stedet angreb Sønderjyske Fodbold straks i modsatte retning, hvor Lirim Qamili sparkede et langskud forbi. 

Midt i første halvleg faldt et nordjysk kantfrispark ned for fødderne af Jubril Adedeji, der hårdt presset sendte kuglen over mål, og Jubril Adedeji fik i 30. minut en ny god skudmulighed på et indlæg fra Mathias Jørgensen, men afslutningen sad uden for målrammen. 

I denne periode pressede vi godt på, og Jubril Adedeji blev også sat op til en ny afslutning efter en skarp pasning fra Kasper Jørgensen, men englænderens hug røg ud til et hjørnespark. Dette førte i sidste ende til et indlæg fra Melker Widell, som lidt tilfældigt havnede for fødderne af Kasper Davidsen, der styrede kuglen op på 3F Tribunen. 

Seks minutter før pausen headede Lirim Qamili et hovedstød mod fjerneste målhjørne, men Vincent Müller fiskede bolden til sig og satte gang i en omstilling, som efter et indlæg fra Kasper Jørgensen endte med en blokeret afslutning fra Jubril Adedeji midt i feltet. 

Vores tyske keeper var igen på plads på en spids afslutning i 43. minut, og lige inden pausen fik Kasper Jørgensen at forsøg blokeret. Dermed lød pausestillinge på 0-0. 

Det resultat holdt dog kun ind til tre minutter efter pausen. Her fandt Andres Jasson Mathias Jørgensen i Sønderjyske-feltet, hvorfra anføreren trak ned mod baglinjen og fra en spids vinkel sparkede han kuglen ind ved nærmeste stolpe til 1-0. 

11 minutter efter pausen førte et nyt, godt angreb til en stor chance til Jubril Adedeji, som Melker Widell fik sat op, men vores nummer syv sparkede bolden lige over. 

Efter 61 minutter kunne Mathias Jørgensen så fordoble vores føring, da et fladt indlæg fra Oliver Ross fortsatte over til bagerste stolpe, hvor en helt fri Mathias Jørgensen efter to forsøg fik bolden over stregen til 2-0. 

En håndfuld minutter senere fulgte indskiftninger af Mads Bomholt og Nicklas Helenius i stedet for Oliver Ross og Jubril Adedeji. 

Gæsternes indskiftede Ivan Djantou kom dernæst til en afslutning i AaB-feltet, men Bjarne Pudel kom i vejen med en stærk blokade. 

I 77. minut fuldendte Mathias Jørgensen sit hattrick, da Nicklas Helenius lagde bolden på tværs til den i forvejen dobbelte målscorer, som resolut bankede sit tredje mål i kassen til 3-0. 

Straks efter blev Kelvin John indskiftet i stedet for Andres Jasson, og Kelvin John fik kort efter sendt en afslutning på indersiden af stolpen. Dernæst fulgte indskiftninger af Marc Nielsen og Valdemar Møller i stedet for Andreas Bruus og Melker Widell. 

I modsatte ende havde Lirim Qamili mod slutningen et par nærgående forsøg, men ingen af dem fandt vej til nettet, og da Mathias Jørgensen i tillægstiden fim et godt forsøg reddet efter oplæg fra Valdemar Møller sluttede det med en sejr på 3-0. 

De tre point betyder, at vi nu indtager niendepladsen i 3F Superligaen med 12 point efter ti spillerunder. 

Vores næste 3F Superligaopgør spilles på fredag på udebane mod Vejle Boldklub. Næste hjemmekamp er søndag 20. oktober kl. 14.00. Køb billetter til det opgør på www.billet.aabsport.dk. 

Matchfacts - 3F Superligaen, grundspil 10. spillerunde

AaB-Sønderjyske Fodbold 3-0 (0-0)
48. min 1-0 Mathias Jørgensen, 62. min 2-0 Mathias Jørgensen, 77. min 3-0 Mathias Jørgensen
Advarsler AaB: Kasper Davidsen (8), Bjarne Pudel (12)
Advarsler Sønderjyske Fodbold: Jeppe Simonsen (22), Kristall Ingason (67)
6.802 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Vincent Müller, Kasper Jørgensen, Lars Kramer, Bjarne Pudel, Andreas Bruus (85: Marc Nielsen), Andres Jasson (78: Kelvin John), Kasper Davidsen, Melker Widell (85: Valdemar Møller), Jubril Adedeji (68: Mads Bomholt), Oliver Ross (68: Nicklas Helenius), Mathias Jørgensen.  

Sønderjyske Fodbold: Jakob Busk, Jeppe Simonsen (71: Tobias Sommer), Maxime Soulas, Daniel Gretarsson, Ebube Duru (71: Marc Dal Hende), Sefer Emini, Rasmus Vinderslev, Lukas Björklund (62: Ivan Djantou), Lirim Qamili, Kristall Ingason (85: Olti Hyseni), Mads Agger (62: Alexander Lyng).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tags på denne nyhed

Siddepladser frigivet på A. Enggaard Tribunen

29. september 2024 kl. 08:26 af Rasmus Estrup

Til 3F Superligakampen mod Sønderjyske Fodbold i dag er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, og nu er der netop åbnet for salg af siddepladser på A. Enggaard Tribunen. 

Der er således frigivet ca. 800 siddepladser på A. Enggaard Tribunen, som kan købes på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 12.30. 

www.billet.aabsport.dk kan der også købes billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen, mens tilhængere af Sønderjyske Fodbold skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. 

3F Fanzonen åbner allerede kl. 11.30, hvor der blandt andet vil være fodboldaktiviteter fra Funcenter, en GoalStation og en konkurrence om FC 25 til PlayStation 5. Fra kl. ca. 12.15 vil der være autografskrivning med to spillere, der ikke er med i kamptruppen i dag. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 76.944 kr. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Menno van Dam før søndagskampen

28. september 2024 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

I morgen venter en spændende kamp på Aalborg Portland Park, når vi får besøg af Sønderjyske Fodbold i tiende spillerunde af 3F Superligaen. 

Inden opgøret indtager vi niendepladsen i 3F Superligaen med ni point, mens Sønderjyske Fodbold er på tiendepladsen med otte point. 

I dette interview sætter cheftræner Menno van Dam ord på forventningerne til søndagskampen.

Flere end 9.000 har billetter til søndagskampen og 3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt, men der kan stadig købes billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen på www.billet.aabsport.dk. 

I morgen åbner billethusene på Aalborg Portland Park kl. 12.30, mens aktiviteterne i 3F Fanzonen starter kl. 11.30. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 76.944 kr. 

3F Tribunen er udsolgt til i morgen

28. september 2024 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner i morgen kl. 14.00 ramme om vores spændende 3F Superligaopgør mod Sønderjyske Fodbold, og nu er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt. 

Flere end 9.000 har indtil videre købt billetter til kampen, og du kan i forsalg købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen på www.billet.aabsport.dk. Tilhængere af Sønderjyske Fodbold skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen.

I morgen åbner billethusene på Aalborg Portland Park kl. 12.30, mens 3F Fanzonen åbner kl. 11.30. 

I 3F Fanzonen vil det blandt andet være muligt at prøve aktiviteter fra Funcenter, få autografer fra spillere, der ikke er med i kamptruppen, eller deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde FC 25 til PlayStation 5. 

Køb billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 76.944 kr. 

Tags på denne nyhed

Uggerly Installation bliver bronzepartner i AaB

27. september 2024 kl. 13:29 af Rasmus Estrup

Den nye partneraftale indebærer, at Uggerly Installation både får hospitality og eksponering på Aalborg Portland Park i de næste to sæsoner.

- Vi har igennem flere årtier haft et godt samarbejde med AaB. Nu synes vi, at det var tid til at tage det næste skridt i vores samarbejde, og vi glæder os til gode oplevelser på Aalborg Portland Park, siger Jens Uggerly, der er teknisk direktør i Uggerly Installation.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Det er altid glædeligt, når vores mangeårige partnere ønsker at øge engagementet i vores klub, og vi glæder os til de kommende år med Uggerly Installation på holdet. 

Uggerly Installation leverer både el- og VVS-installationer, og den nordjyske virksomhed, som har rødder tilbage til 1913, har i dag har seks afdelinger fordelt i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Ringsted og Glostrup.

Tags på denne nyhed
'